Slovák Klein chce útočiť na titul v UFC: Súpera doslova zdemoloval!

Slovenský bojovník Ľudovít Klein sa blysol parádnym výkonom a vyhlásil útok na titul v UFC! Američana AJ Cunninghama doslova prevalcoval ...
  • Zdroj: Getty Images

Slovenský bojovník Ľudovít Klein sa blysol parádnym výkonom a vyhlásil útok na titul v UFC! Američana AJ Cunninghama doslova prevalcoval a pokračuje jeho fantastická séria.

Slovenský bojovník Ľudovít Klein sa v UFC blysol ďalším fantastickým výkonom! Nedal šancu Američanovi AJ Cunninghamovi, ktorého doslova zdemoloval a po jednom z jeho kopov v závere úvodného kola išiel súper k zemi, kde ho Klein zasypal spŕškou tvrdých úderov, na čo rozhodca reagoval ukončením zápasu. Klein neprehral už v piatom zápase v rade, pričom štyri z nich vyhral a v jednom sa zrodila remíza.

Šéf UFC Dana White a ruský prezident Vladimir Putin.
Šéf UFC po rokoch vyšiel s pravdou von: Štedrý dar prezidenta Putina pre hviezdneho šampióna! Zobraziť článok

Cunningham mal krátky čas na prípravu, pretože zápas s Kleinom zobral na poslednú chvíľu po tom, ako pôvodný súper Slováka Joel Alvarez nedostal víza do USA. Klein má skvelú formu a logicky aj vysoké ambície, vyhlásil útok na titul: "Nasledujem svoje sny a jedného dňa chcem byť šampión. Cítil som, že som ten kop dobre trafil a koniec je blízko. Som šťastný, že som vyhral pred limitom," hovoril po víťaznom zápase pre zámorských novinárov.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});