Obrovské odhalenie Georginy: Prezradila, kedy Ronaldo skončí!

Georgina Rodriguezová prišla v rámci Paris Fashion Week nahodená v šatách pripomínajúcich dres jej partnera Cristiana Ronalda a prezradila, ...

Georgina Rodriguezová prišla v rámci Paris Fashion Week nahodená v šatách pripomínajúcich dres jej partnera Cristiana Ronalda a prezradila, kedy hviezdny portugalský útočník ukončí kariéru.

Fotogaléria

Georgina Rodriguezová zažiarila v rámci Paris Fashion Week v červených šatách pripomínajúcich dres jej dlhoročného partnera Cristiana Ronalda, ktorý aktuálne oblieka dres saudskoarabského Al-Nassr. Na spomínanom podujatí prezradila, kedy Ronaldo ukončí svoju kariéru. "Cristiano odohrá ešte rok a potom skončí. Možno dva, neviem," cituje Georginu The Sun.

FOTO Georginy v žiarivých červených šatách pripomínajúcich dres Ronalda nájdete TU

Tréner Realu Carlo Ancelotti v diskusii s rozhodcami
Real Madrid pripravil o víťazný zásah záverečný hvizd: Bezprecedentné, zúri Ancelotti! Zobraziť článok

39-ročný portugalský útočník bude jednou z hlavných hviezd tohtoročného EURO v Nemecku, kde sa predstaví aj slovenský tím. Zmluvu s Al-Nassr má do roku 2025 a po jej vypršaní môže skončiť. Pravdepodobne však potiahne ešte rok, pretože v 2026 by nechcel chýbať na majstrovstvách sveta. Ronaldo je s 22 presnými zásahmi na konte najlepším strelcom sezóny v saudskej lige.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});