Halák to povedal otvorene: Do Slovana neprídem! TOTO je dôvod

Slovenský brankár Jaroslav Halák spravil definitívne rozhodnutie! Napriek pôvodným informáciám o jeho prestupe do Slovana Bratislava ...
  • Zdroj: SITA/AP

Slovenský brankár Jaroslav Halák spravil definitívne rozhodnutie! Napriek pôvodným informáciám o jeho prestupe do Slovana Bratislava z toho nič nebude. Skúsený gólman prezradil dôvod.

FOTOGALÉRIA: Jaroslav Halák

Skúsený brankár Jaroslav Halák sa v závere prestupového obdobia dohodol na potenciálnej spolupráci so Slovanom Bratislava. Informoval o tom klub na svojom oficiálnom webe s tým, že obe strany čakali na výsledky lekárskej prehliadky, aby došlo k spečateniu transferu a podpisu zmluvy. Napokon však z toho nič nebude! Potvrdil to samotný Halák v rozhovore pre sobotňajšie vydanie Denníka Šport.

 Slovenský hokejový brankár Jaroslav Halák.
Chaos okolo brankára Jara Haláka: Príde vôbec do Slovana?! Zobraziť článok

"Dohodli sme sa, že v posledný deň prestupového obdobia, čo bol už dosť hraničný dátum v sezóne. Po podpise som si zhodnotil všetko pre a proti,“ reagoval Halák, ktorému v zámorskej NHL chýba len päť víťazstiev od méty 300 triumfov.

Svoju rolu v jeho rozhodnutí zohrali aj výroky trénera Petra Oremusa, ktorý sa nechal počuť, že pokiaľ on bude šéfom lavičky belasých, tak jednotkou v tíme bude Denis Godla. "Nechcel som spraviť dusnú atmosféru v šatni Slovana, predsa len tím bojuje o play off a zrejme ho čaká už predkolo. Viem, že Denis Godla je jasná jednotka a klub mu môže vďačiť za posun v tabuľke," uviedol Halák na margo komentárov Oremusa.

Ako priznal, svoje zohral pri jeho rozhodovaní aj fakt, že je už takmer rok bez súťažného zápasu. V slovenskej extralige vrcholí základná časť, Slovan bojuje o čo najlepšiu pozíciu a pomaly sa chystá na pravdepodobné boje v predkole play off. "Preto som zhodnotil, že bude lepšie, keď neprídem. Aj preto, že som nechytal desať mesiacov súťažný zápas,“ dodal Halák k dôvodom svojho rozhodnutia napokon Slovan neposilniť.

38-ročný slovenský gólman sa tak s najväčšou pravdepodobnosťou už v tejto sezóne nepredstaví. No korčule na klinec rozhodne ešte nevešia. "Nič som neoznámil, ani sa nerozhodol, čo bude v najbližšej budúcnosti. Všetko je ešte otvorené."

Tréner Peter Oremus poslal Jarovi Halákovi jasný odkaz.
Kouč Slovana Oremus poslal Halákovi jasný odkaz: TOTO sa Jarovi nebude čítať ľahko! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});