Otvorená zlomenina a krik od bolesti: Pánik sa stal nenávideným!

Dramatické chvíle v českej extralige! Obranca Třinca Jakub Jeřábek kričal od bolesti po otvorenej zlomenine nohy, ktorú utrpel po tom, ...

Dramatické chvíle v českej extralige! Obranca Třinca Jakub Jeřábek kričal od bolesti po otvorenej zlomenine nohy, ktorú utrpel po tom, ako ho priľahol bývalý spoluhráč Richard Pánik. Ten sa stal absolútne nevávideným medzi fanúšikmi Oceliarov.

Fotogaléria

Slovenský útočník Richard Pánik strelil dva góly proti svojmu bývalému klubu. Po zápase Třinca s Pardubicami (4:3 po nájazdoch) sa stal totálnym anti hrdinom fanúšikov "oceliarov". Pri nešťastnej situácii spadol na obrancu Třinca Jakuba Jeřábka a priľahol ho tak nepríjemne, že mu spôsobil otvorenú zlomeninu nohy. Jeřábek kričal od bolesti a v tej chvíli bolo jasné, že je zle. Hviezdny obranca "oceliarov" sa ešte v piatok podrobil operácii otvorenej zlomeniny holennej a lýtkovej kosti.

"Dnešný šport zatieňujú myšlienky na Jakuba Jeřábka. Kubo, prosím, drž sa… Druhá vec je, že by sa niektorí aktéri dnešného zápasu mali hanbiť,“ reagoval po stretnutí tréner Třinca Zdeněk Moták pre české médiá. Inkriminovaný moment sa stal v štvrtej minúte predĺženia, keď sa Pánik rútil v samostatnom úniku na brankára Mazanca. Situácia skončila pádom slovenského útočníka, ktorý stiahol so sebou aj gólmana a v neprehľadnej situácii priľahol Jeřábka.

Erik Černák dostal za nešportové správanie sa vyšší trest.
Černák o Slafkovskom: Neviem či sa na mňa odváži! Zobraziť článok

"Nevedel by som povedať, čo sa stalo, ale pozrel som si to na videu,“ reagoval Pánik pre iSport.cz. "Ja som tam padal a nešťastne mu spadol na nohu. Dúfam, že Kuba bude v poriadku, určite to nebol úmysel,“ dodal bývalý hokejista NHL. Hneď po zápase zašiel do miestnosti trénerov, aby si pozrel spomalený záber z inkriminovaného momentu.

Pánik sa stal nenávidenou osobou pre fanúšikov svojho bývalého klubu. Nielen kvôli tomu, že Třincu strelil dva góly. Priaznivcov "oceliarov" iritovali Pánikove oslavy gólov, búchanie päsťami na plexisklo pod kotlom fanúšikov Třinca. A k tomu nešťastné a veľmi vážne zranenie bývalého spoluhráča... Na Pánika sa ozýval piskot aj vulgárne nadávky. "To ich skandovanie k športu nepatrí. Na štadióne sú deti, ktoré prišli s rodinami. Ja som tu dnes našťastie nemal rodinu, ale myslím, že to svedčí o mentalite ľudí. Ja som toto nikdy nezažil," nepáčilo sa správanie fanúšikov Pánikovi.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});