Nemec s prehrou, Hughes tri sekundy pred koncom mohol vyrovnať

Hokejisti New Jersey prehrali v noci na sobotu v zápase zámorskej NHL na ľade Anaheimu 3:4. O dva góly domácich sa postaral Frank Vatrano.

Hokejisti New Jersey prehrali v noci na sobotu v zápase zámorskej NHL na ľade Anaheimu 3:4. O dva góly domácich sa postaral Frank Vatrano.

Fotogaléria

Slovenský obranca Šimon Nemec odohral v drese "diablov" takmer 16 minút a prezentoval sa dvoma strelami. Hostia nevyužili šancu poslať duel do predĺženia, keď Jack Hughes nepremenil v čase 59:57 min trestné strieľanie.

V ďalšom stretnutí Arizona zdolala Ottawu 5:3 a ukončila 14-zápasovú šnúru prehier. Karel Vejmelka predviedol 34 zákrokov a Coyotes vyhrali prvýkrát od 22. januára. Gólom a dvoma asistenciami sa o to pričinil Matias Maccelli.

Erik Černák dostal za nešportové správanie sa vyšší trest.
Černák o Slafkovskom: Neviem či sa na mňa odváži! Zobraziť článok

Washington si bez zraneného zadáka Martina Fehérváryho poradil s Philadelphiou 5:2, hoci po prvej tretine prehrával s rivalom v boji o play off 0:2. Dylan Strome zaznamenal gól a dve asistencie, po góle strelili aj Alexander Ovečkin, Sonny Milano, John Carlson a Anthony Mantha.

NHL

Ottawa - Arizona 3:5

Góly: 19. Tarasenko (Chychrun, Pinto), 34. Batherson (Bernard-Docker, Stützle), 36. Pinto (Tarasenko, Stützle) – 8. Carcone, 13. Moser (Guenther, Carcone), 16. Schmaltz (Maccelli, Durzi), 45. Guenther (Schmaltz, Maccelli), 59. Maccelli (Hayton, Moser)

Washington - Philadelphia 5:2

Góly: 25. Ovečkin (Wilson, Lapierre), 30. Milano (Pacioretty, D. Strome), 38. Carlson (Lapierre, Sandin), 47. Mantha (D. Strome, Wilson), 56. D. Strome (Pacioretty, Edmundson) – 2. Brink (Frost, Tippett), 19. Tippett (Zamula, Frost)

Anaheim - New Jersey 4:3

Góly: 4. Vatrano (McTavish), 19. Henrique (Killorn), 34. Max Jones (Lindström, LaCombe), 38. Vatrano (Terry, Gudas) – 18. Meier (J. Hughes, Toffoli), 36. J. Hughes (L. Hughes, Bratt), 58. Toffoli (L. Hughes, J. Hughes)

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});