Hamšík odhaľuje: Bilo sa o mňa veľa klubov, ale TENTO gigant najviac!

Bývalý reprezentačný kapitán slovenského futbalového tímu Marek Hamšík priznal v otvorenej spovedi, že o neho počas aktívnej hráčskej ...
  • Zdroj: TASR - Pavol Zachar

Bývalý reprezentačný kapitán slovenského futbalového tímu Marek Hamšík priznal v otvorenej spovedi, že o neho počas aktívnej hráčskej kariéry prejavilo záujem veľa klubov. Ale obzvlášť vytrvalý v snahách získať ho bol tento európsky veľkoklub.

FOTOGALÉRIA: Marek Hamšík

Bývalý slovenský reprezentačný kapitán Marek Hamšík priznal v rozhovore pre talianske médiá, že počas aktívnej hráčskej kariéry bol o neho veľký záujem, na stole bolo množstvo ponúk, ale obzvlášť vytrvalý v snahách získať ho bol jeden európsky veľkoklub. "V minulosti ma lákalo mnoho klubov, ale AC Miláno trénera Massimiliana Allegriho bolo obzvlášť vytrvalé. Raiola viedol proces, snažil sa dohodnúť s Neapolom, ale rozhodol som sa zostať,“ odhalil Hamšík pre Sky Sport Italia.

Talian už pod Vezuvom pôsobil ako asistent trénera.
Molnár kritizuje rozhodnutie Calzonu: Reprezentácia je pre neho teraz druhoradá! Zobraziť článok

Hamšík je klubovou legendou Neapola, je rekordérom v počte odohratých zápasov v drese tohto talianskeho klubu. Po odchode z Neapola pôsobil v čínskom Daliane, švédskom Goteborgu a kariéru ukončil v tureckom Trabzonspore. Aktuálne sa venuje výchove mladých talentov vo svojej akadémii, je tiež súčasťou realizačného tímu reprezentácie. Ponuku od Francesca Calzonu stať sa jedným z jeho asistentov v Neapole ale odmietol.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});