Skvelá Kuzminová: Aha, čo dostala za top výkon po návrate!

Biatlonistka Anastasia Kuzminová (39) skončila šiesta v šprinte na 7,5 km na podujatí Pohára IBU v rakúskom Obertilliachu. Pre trojnásobnú ...
  • Zdroj: Matej Kalina, archív D. K.

Biatlonistka Anastasia Kuzminová (39) skončila šiesta v šprinte na 7,5 km na podujatí Pohára IBU v rakúskom Obertilliachu. Pre trojnásobnú zlatú olympijskú medailistku to bol najlepší výkon po jej návrate na scénu.

FOTOGALÉRIA: Biatlonistka Kuzminová o návrate i ďalších plánoch

Úspešná biatlonistka urobila počas preteku na ležke i v stojke po jednej chybe a do cieľa prišla s mankom 1:15,8 minúty na víťaznú Nórku Ragnhildu Femsteinevikovú, ktorá trafila všetky terče.

,,Ďakujem všetkým za gratulácie, ktoré ste mi poslali k šiestemu miestu v šprinte. Som rada, že sa tešíte spolu so mnou z môjho výkonu. Už začínam mať pocit, že to nebol pretek IBU pohára, ale majstrovstiev sveta či olympiády (smiech),“ napísala na sociálnu sieť spokojná Kuzminová, ktorá za výborný výkon dostala kvety a darčekový kôš plný sladkostí.

Anastasia Kuzminová sa v Osrblí vrátila na súťažné trate.
Rozhodnutie už padlo: Kuzminová objasnila, čo s ňou bude ďalej! Zobraziť článok

,,Až mi je ľúto, že sobotňajšiu stíhačku musím vynechať kvôli presunu domov a následnej ceste do Ameriky, kde ma čakajú ďalšie preteky. Verím, že stihnem dobre zregenerovať,“ dodala Nasťa.

 


 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});