Chaos okolo brankára Jara Haláka: Príde vôbec do Slovana?!

Už mal letieť na Slovensko, ale stále je v zámorí! Podľa našich informácii z príchodu gólmana Jaroslava Haláka (38) do bratislavského ...
  • Zdroj: SITA/AP

Už mal letieť na Slovensko, ale stále je v zámorí! Podľa našich informácii z príchodu gólmana Jaroslava Haláka (38) do bratislavského Slovana na 90 percent nič nebude.

FOTOGALÉRIA: Prestupová bomba: Halák sa vracia na Slovensko!

Celý príbeh okolo príchodu skúseného gólmana Jaroslava Haláka do Slovana pripomína poriadny chaos. Vedenie belasých získalo od neho podpísané transferové lístky vo štvrtok 15. februára pár minút pred polnocou a fanúšikovia deväťnásobného slovenského majstra boli vo vytržení.

Odchovanec ružinovského hokeja, ktorý strávil v zámorí 17 sezón, naposledy pôsobil vlani v klube NY Rangers, ale tento ročník bol bez kontraktu.

 Slovenský hokejový brankár Jaroslav Halák.
Halák príde do Slovana až koncom mesiaca: TOTO si o jeho príchode myslí Godla Zobraziť článok

„Veľmi si vážim záujem Slovana o moje služby. Je to klub, z ktorého som sa odrazil do zámorského hokeja. Aj preto by som chcel byť v tejto chvíli korektný a otvorený k vedeniu klubu, svojim budúcim spoluhráčom a v neposlednom rade k fanúšikom Slovana. Uvedomujem si, že som viac, ako desať mesiacov nestál v bránke v súťažnom zápase, aj keď som sa po celý ten čas snažil udržiavať v dobrej fyzickej kondícii,“ povedal pred dvomi týždňami pre klubovú stránku hcslovan.sk Halák.

Tréner Peter Oremus poslal Jarovi Halákovi jasný odkaz.
Kouč Slovana Oremus poslal Halákovi jasný odkaz: TOTO sa Jarovi nebude čítať ľahko! Zobraziť článok

„S manažmentom Slovana sme sa dohodli, že do klubu prídem a podpíšem riadny kontrakt, iba ak bez problémov prejdem dôkladnou zdravotnou prehliadkou a moje telo potvrdí, že je stopercentne pripravené absolvovať záťaž v zápasoch, ktoré klub čakajú vo vyvrcholení sezóny," dodal na margo transferu Halák, ktorý chytal za belasých v sezóne 2003/2004 pred odchodom do zámoria.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});