Veľké zmeny vo futbalovom Slovane? Klub má byť na predaj! Kmotrík ml. reaguje

Bude slovenský futbalový gigant meniť majiteľa? Zo zákulisia sa vynárajú hlasy o údajnom možnom predaji Slovana Bratislava.
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Bude slovenský futbalový gigant meniť majiteľa? Zo zákulisia sa vynárajú hlasy o údajnom možnom predaji Slovana Bratislava.

FOTOGALÉRIA: Slovan Bratislava

V septembri 2022 naznačil Ivan Kmotrík starší, že mu futbal prestáva prinášať radosť. V kuloároch sa vtedy vo veľkom špekulovalo o možno odpredaji klubu. S odstupom času má byť táto možnosť opäť reálnou alternatívou. „Dnes neevidujem žiadneho záujemcu. Vždy je všetko na predaj v rámci ponuky a dopytu. Je to úplne normálna vec. Ako hráči, tak aj kluby sú vo svete na predaj,“ zaujímavo reagoval Ivan Kmotrík mladší v rozhovore pre RTVS.

„Vždy môže prísť ponuka, ktorá sa nedá odmietnuť. Momentálne nerokujeme so žiadnym záujemcom a nie sme vo fáze, že by sme zajtra klub predávali. Máme svoju vlastnú víziu a vieme, čo chceme naplniť,“ pokračoval vo svojom rozprávaní generálny riaditeľ ŠK Slovan Bratislava.

Syn jedného z najbohatších Slovákov prednedávnom avizoval, že klub potrebuje zmeny a nový impulz na viacerých frontoch v rámci štruktúr: „Ja som povedal, že v rámci mojej pozície vidím nutnosť zmien na to, aby mohol klub napredovať a posunúť sa ešte ďalej. Je nevyhnutné v klube niečo urobiť.“

Slovenský futbalista Vladimír Weiss ml..
Ďalšia krutá rana pre Slovan: Pokuta za výtržnosti a trest pre Weissa Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});