Tenisovej hviezde zničila kariéru náruživá dračica: Môže za to sex!

Ich vzťah vydržal 12 mesiacov! Taliansky tenista Matteo Berrettini (27) oznámil, že medzi ním a talianskou televíznou moderátorkou Melissou ...
  • Zdroj: instagram/melissasatta

Ich vzťah vydržal 12 mesiacov! Taliansky tenista Matteo Berrettini (27) oznámil, že medzi ním a talianskou televíznou moderátorkou Melissou Satta (38) je koniec.

„Melissa a ja už nie sme spolu. Môžem povedať, že sme mali krásny a intenzívny vzťah a vzájomne sme sa rešpektovali. Nebudem zachádzať do podrobnosti, nerád hovorím o mojom súkromnom živote. Aj napriek ťažkostiam sa jej však chcem poďakovať za obdobie, ktoré sme spolu prežili,“ napísal tenista.

FOTO sexi moderátorky nájdete v galérii TU:

Melissa Satta chodí s talianskym tenistom Matteom Berrettinim.
Nový taliansky hviezdny pár: Sexmašina zbalila tenistu Berrettiniho! Zobraziť článok

Talianske médiá tvrdia, že za rozchodom prominentného páru je sex. Melissa bola vraj závislá na sexe. Berrettiniho tenisová kariéra išla dole vodou, za čo môže zranenie ale podľa Talianov aj to, že ho oberala o energiu práve náruživá Melissa.

FOTOGALÉRIA: Melissa Satta

Tá bola štyri roky vydatá za futbalistu Kevina-Princa Boatenga, s ktorým má 9-ročného syna. Melissina závislosť od sexu vyplávala na povrch práve počas vzťahu s ghanským futbalistom, ktorý bol často zranený a hovorilo sa, že za to môže práve jeho polovička.

Tréner Slovenska Craig Ramsay.
Ramsaymu sa črtá na MS tím snov: V hre sú zvučné posily z NHL a Ruska! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});