Bude opäť meniť klub? V zámorí sa očakáva výmena Tatara!

Prepadol sa do štvrtého útoku a už 7 zápasov nebodoval. Klub NHL Seattle Kraken stráca na play-off už 8 bodov a média začínajú špekulovať ...
  • Zdroj: TASR/AP

Prepadol sa do štvrtého útoku a už 7 zápasov nebodoval. Klub NHL Seattle Kraken stráca na play-off už 8 bodov a média začínajú špekulovať o výmene nášho útočníka Tomáša Tatara (34).

FOTOGALÉRIA: Tatar neuspel v nájazdoch, napokon sa tešil z výhry

Skúsený slovenský reprezentant Tomáš Tatar odštartoval tento ročník v drese Colorada, ale v tíme Lavín nedostával toľko priestoru, ako očakával. Celkovo odohral iba 27 duelov, zopárkrát sedel iba v hľadisku a tak prišla v decembri výmena. Vicemajstra sveta z roku 2012 získal najmladší tím v NHL Seattle Kraken.

„Výmena do Seattle prišla po vzájomnej dohode s Coloradom a pre obe strany to bol vyhovujúci krok. Niečo mi v Colorade nesadlo a nechcel som sa ďalej trápiť,“ povedal pre Nový Čas po decembrovej výmene do Seattlu Tatar.

Okamžite po príchode do nového klubu bodovo i herne ožil. „Opäť mám radosť z hokeja a hlavne trávim na ľade viac času, čoho dôsledkom je aj to, že viac bodujem než v Colorade,“ vyjadril sa slovenský útočník.

Tatar po príchode z Colorada v novom klube herne ožil.
Tomáš Tatar si po prestupe do Seattlu hokej užíva, ale... Dom v zámorí si už nekúpim! Zobraziť článok

V posledných zápasoch sa však nečakane prepadol z prvej až do štvrtej formácie a už sedem stretnutí nebodoval. Aj samotný Seattle sa z postupovej ôsmej pozície do play-off prepadol aktuálne na 12. priečku Západnej konferencie.

Slovenský hokejista Tomáš Tatar.
Tatar neuspel v nájazdoch, napokon sa tešil z výhry Zobraziť článok

Keďže už o pár dní skončí v NHL prestupový kolotoč, tak média už začínajú vo veľkom hovoriť o ďalej výmene Tatara v tejto sezóne. O hráča jeho kvalít bude určite záujem vo viacerých kluboch, ktoré budú reálne v hre o účasť v play-off, alebo mať už aj istotu postupu.

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});