Shiffrinovej priateľ 44 dní po zranení všetkých prekvapil: Neuveriteľný posun!

Nórsky lyžiar Aleksander Aamodt Kilde (31), ktorý nedávno utrpel hororové zranenie po dramatickom páde na svahu, teraz prekvapil svet ...
  • Zdroj: instagram /@mikaelashiffrin

Nórsky lyžiar Aleksander Aamodt Kilde (31), ktorý nedávno utrpel hororové zranenie po dramatickom páde na svahu, teraz prekvapil svet svojím neuveriteľným pokrokom v rehabilitácii. Len 44 dní po tom, čo bojoval s drastickými následkami, Kilde spravil prvý krok - doslova! 

FOTOGALÉRIA: A. Kilde

Pre mnohých je táto novinka skutočným zázrakom. Po úraze, ktorý ho prikoval na vozík, sa teraz Kilde postavil na vlastné nohy.

Nórsky zjazdár Aleksander Aamodt Kilde.
Zotavuje sa pomaly, ale isto: Priateľ Shiffrinovej sa po ťažkom zranení pochválil progresom! Zobraziť článok

Jeho prvé kroky sú nielen symbolom jeho osobného víťazstva nad mimoriadne závažnými komplikáciami, ale aj zdrojom obdivu pre celý svet.

Nórsky bojovník, známy aj ako priateľ americkej lyžiarskej superstar Mikaely Shiffrinovej, ukázal všetkým neuveriteľnú vôľu a odhodlanie, ktoré ho posúvajú vpred aj v najťažších chvíľach.

Aleksander Aamodt Kilde ukázal fotky zranenia, z ktorých behá mráz po chrbte.
Kilde vystrašil fanúšikov: TOHTO sa už možno nedočkám! Zobraziť článok

"Robím detské kroky, doslova," napísal Kilde na sociálnych sieťach pod video, na ktorom s vypätím síl už pomaličky chodí sám po vlastných. Oporou mu po celý čas bola práve Shiffrinová, ktorá neskôr po páde začala maródiť spolu s ním, aj keď s oveľa menej závažným zranením kolena.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});