Dánsky klub sa podelil o šokujúcu informáciu: Mozgová príhoda švédskeho reprezentanta!

Strašná správa! Švédsky futbalový reprezentant Kristoffer Olsson (28) je v nemocnici na ventilátore. Minulý týždeň utrpel doma mozgovú ...
  • Zdroj: Northfoto

Strašná správa! Švédsky futbalový reprezentant Kristoffer Olsson (28) je v nemocnici na ventilátore. Minulý týždeň utrpel doma mozgovú príhodu, kvôli ktorej stratil vedomie. S informáciou sa podelil jeho súčasný klub FC Midtjylland v utorok dopoludnia.

FOTOGALÉRIA: Kristoffer Olsson

Naposledy sa Olsson na ihrisku objavil 9. februára v Atlantic Cupe proti Fredrikstadu. V prvom ligovom stretnutí proti Brøndby už ale v zostave chýbal a k dispozícii nebol ani proti Aarhusu. Fanúšikovia sa preto začali pýtať, čo sa deje. Klub teraz prišiel s nečakaným vysvetlením. 

„Kristoffer Olsson 20. februára vo svojom dome stratil vedomie a bol prevezený do nemocnice v Aarhuse, kde je hospitalizovaný na ventilátore. Hráč je postihnutý akútnou chorobou spojenou s mozgom, ktorá nie je spôsobená sebapoškodzovaním akéhokoľvek druhu. Príčinou nie sú ani vonkajšie faktory," píše sa v oficiálnom vyhlásení

​„Tím popredných dánskych odborníkov momentálne pracuje na stanovení diagnózy a zahájení správnej liečby. Od prijatia je Kristoffer obklopený svojou najbližšou rodinou a niektorými členmi mužstva FC Midtjylland," dodáva trojnásobný dánsky majster. 

Futbalový Slovan sa ocitol v náročnej situácii.
FIFA nekompromisným rozhodnutím zarmútila Slovan: Zákaz prestupov na dlhé obdobie! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});