FIFA nekompromisným rozhodnutím zarmútila Slovan: Zákaz prestupov na dlhé obdobie!

Mal to byť len malý priestupok. Teraz je všetko inak. Futbalový Slovan Bratislava za porušenie pravidiel FIFA vyfasoval tvrdý trest. ...
  • Zdroj: TASR

Mal to byť len malý priestupok. Teraz je všetko inak. Futbalový Slovan Bratislava za porušenie pravidiel FIFA vyfasoval tvrdý trest. Pykať bude ešte veľmi dlho.

Slovan si na nové posily počká pekne dlho. FIFA mu podľa jej oficiálnej webovej stránky uložila zákaz prestupov až na tri prestupové obdobia. Trest začal platiť len deň pred odvetou s Grazom 21. februára 2024. Ak sa do trestu počítalo už aj tohtoročné zimné obdobie, tak najbližšie bude môcť priniesť Slovan do klubu nového hráča v lete 2025. V horšom prípade, ak sa ešte nezarátalo posledné prestupové obdobie, tak to bude možné až v januári 2026.

FOTOGALÉRIA: Slovan Bratislava

FIFA neuvádza, čo je príčinou trestu. Hovorilo sa o nevyplatení mzdy bývalému hráčovi Vernonovi De Marcovi, čo potvrdil pre náš klub aj generálny riaditeľ klubu. „Áno, táto informácia je pravdivá. Včera sme oficiálnou cestou obdržali informáciu o tzv. ´transfer ban´. Dôvodom sú skutočne nevysporiadané záväzky voči Vernonovi De Marcovi, nášmu bývalému hráčovi. Nejde o žiadny závažný priestupok, v nasledujúcich dňoch bude situácia vyriešená a transfer ban bude zrušený,“ priznal minulý týždeň vo štvrtok Ivan Kmotrík mladší pre Šport24.sk. S aktuálnou situáciou sme ho konfrontovali tiež, no zatiaľ sa nám nepodarilo získať jeho stanovisko a rovnako tak klubu.

Generálny riaditeľ Slovana Bratislava Ivan Kmotrík ml..
Kmotrík priznal trest aj problémy v štruktúrach klubu: Slovan má zákaz prestupov! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});