Zidane plánuje návrat: Jeho meno spájajú s týmto veľkoklubom

Zinedine Zidane nevylúčil návrat k trénerskej kariére. Bývalý francúzsky futbalový reprezentant a niekdajší tréner Realu Madrid tak reagoval ...

Zinedine Zidane nevylúčil návrat k trénerskej kariére. Bývalý francúzsky futbalový reprezentant a niekdajší tréner Realu Madrid tak reagoval na medializované informácie, ktoré ho spájajú s miestom na lavičke Bayernu Mníchov po Thomasovi Tuchelovi. Ten po prebiehajúcej sezóne ukončí svoje pôsobenie v nemeckom veľkoklube.

Fotogaléria

Zidane bol väčšinu trénerskej kariéry na lavičke Realu Madrid, s ktorým získal tri tituly v Lige majstrov, dvakrát Superpohár UEFA, dva tituly v La Lige a dvakrát španielsky Supepohár. "Ušatú trofej" získal s klubom aj ako hráč a v zbierke má aj tituly s národným tímom na MS 1998 a ME 2000. "Momentálne sa venujem iným veciam, uvidíme, ale určite sa niekedy vrátim. Milujem tú prácu," povedal 51-ročný Francúz pre Sky Sport Italia. V odpovedi na doplňujúcu otázku však nevylúčil ani angažmán na Apeninskom polostrove.

Na archívnej snímke zo 17. decembra 2023 tréner Bayernu Mníchov Thomas Tuchel zdraví fanúšikov pred zápasom nemeckej Bundesligy bayern Mníchov - Stuttgart v Mníchove.
O osude trénera Tuchela je rozhodnuté: Opustí lavičku Bayernu? Zobraziť článok

S miestom v tíme úradujúceho nemeckého majstra je spájaný aj Xabi Alonso, ktorý momentálne pôsobí v Bayeri Leverkusen. Ten predvádza v tejto sezóne špičkovú formu, po 23. kolách vedie Bundesligu o osem bodov práve pred Bayernom a je blízko k ukončeniu jeho jedenásťročnej hegemónie. Klub zo Severného Porýnia-Vestfálska je navyše v tejto fáze sezóny jediný nezdolaný klub spomedzi tímov v popredných piatich európskych ligách a mieri za svojou prvou trofejou od roku 1993.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});