Hossov návrat do Chicaga: FOTO s legendami aj svetoznámou kráskou

Opäť sa vrátil do Chicaga, kde v minulosti zažil najväčšiu hokejovú slávu a získal tri Stanleyho poháre za triumf v NHL. Reč je o legendárnom ...
  • Zdroj: TASR

Opäť sa vrátil do Chicaga, kde v minulosti zažil najväčšiu hokejovú slávu a získal tri Stanleyho poháre za triumf v NHL. Reč je o legendárnom útočníkovi a členovi Siene slávy NHL Mariánovi Hossovi (45).

FOTOGALÉRIA: Marián Hossa

Hossa sa v týchto dňoch nachádza v zámorí, kde sa cez víkend zúčastnil slávnostnej udalosti. Klub zámorskej NHL Chicago Blackhawks v nedeľu 25. februára oficiálne vyradilo dres s číslom 7, ktorý patril legendárnemu obrancovi Chrisovi Cheliosovi. Práve s ním si stihol Hossa zahrať jednu sezónu, ale nie v drese Jastrabov, ale v Detroite a odvtedy sú skvelí priatelia. „Gratulujem priateľovi a ďakujem za skvelý večer Cheli,“ napísal Hossa na instagrame a pridal spoločnú fotku s Cheliosom i ďalšími bývalými hráčmi Chicaga.

Aj takéto tvrdé údery vysielal Hossa smerom k raperovi Momovi.
Hossova bitka v ringu odkryla sladké tajomstvo: Víťazstvo pre novú lásku! Zobraziť článok

Na tejto akcii sa bývalý slovenský reprezentant stretol aj s najlepším hráčom histórie Waynem Gretzkym a urobili si aj spoločnú fotku. „Bolo skvelé stretnúť môj idol,“ reagoval Hossa, ktorý si na pamiatku spravil fotku aj so slávnou americkou modelkou a herečkou Cindy Crawfordovou. Podľa našich informácii je Cindy dlhoročnou kamarátkou Cheliosa, keďže je jeho susedkou v honosnom plážovom meste Malibu a preto nechýbala aj s manželom v Chicagu na galavečeri.

FOTO Hossu s legendami aj svetoznámou kráskou nájdete TU

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});