Vlhovej fanúšikovia sú nadšení: Skvelé správy priamo od Petry!

Petra Vlhová musela po tvrdom páde v lyžiarskom stredisku Jasná ukončiť svoje pôsobenie v aktuálnej sezóne a podstúpiť operáciu kolena.
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Petra Vlhová musela po tvrdom páde v lyžiarskom stredisku Jasná ukončiť svoje pôsobenie v aktuálnej sezóne a podstúpiť operáciu kolena.

FOTOGALÉRIA: Srdečný pozdrav z nemocnice: Vlhová sa po operácii prihovorila fanúšikom

"Cítim sa lepšie, pokračujeme v rehabilitácii a koleno vyzerá každým dňom lepšie a lepšie," prihovorila sa po dlhšom čase svojim fanúšikom prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti Instagram.

"Keď už sme pri tom, chcela by som sa poďakovať všetkým sponzorom za najlepšiu podporu a za to, že mi stáli po boku v najlepších dňoch, ale aj v najhorších chvíľach," napísala vďačná Petra.

Znamená to pre mňa veľmi veľa. Bez vás by som nebola tým istým človekom a nemohla by som robiť to, čo mám najradšej, a plniť si svoje sny, pokračovala olympijská víťazka z Pekingu.

Som vám naozaj vďačná za všetko, čo ste pre mňa urobili. Takže vám ešte raz ďakujem a ako som sľúbila, urobím všetko pre to, aby som sa vrátila silnejšia ako kedykoľvek predtým. Čoskoro sa uvidíme," dodala Petra Vlhová.

(ilustračné foto)
Tragická udalosť: Zomrel bývalý pretekár F1, zadusil sa kúskom mäsa Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});