Slovenská hokejová legenda o Ružičkovi: Takých ako on sú v NHL stovky!

Slovenský hokejista Adam Ružička (24) nedávno spôsobil veľký škandál, keď na svoju sociálu sieť zverejnil mimoriadne kontroverzné video ...
  • Zdroj: TASR

Slovenský hokejista Adam Ružička (24) nedávno spôsobil veľký škandál, keď na svoju sociálu sieť zverejnil mimoriadne kontroverzné video s bielym práškom a ampulkou.

FOTOGALÉRIA: Adam Ružička

Jeho tím Arizona Coyotes sa s mladým útočníkom rozhodol po incidente rozviazať kontrakt, pričom Ružička stihol odohrať v drese "kojotov" len 3 stretnutia.

K celej situácii sa teraz vyjadril aj bývalý slovenský reprezentant Richard Zedník.

"Každý si je strojcom svojho vlastného šťastia. Pochybujem, že by teraz po ňom niekto siahol. Roky bojoval o miesto v NHL. Keď sa tam konečne dostal, tak urobí takúto vec. Nerozumiem tomu," hovorí niekdajší hokejový útočník.

(ilustračné foto)
Tragická udalosť: Zomrel bývalý pretekár F1, zadusil sa kúskom mäsa Zobraziť článok

Obzvlášť po tom, čo ho vymenili z Calgary, kde hrával vo štvrtej formácii, mal po príchode do nového mužstva začať makať a ukázať, že na to má. Môžem sa mýliť, ale podľa môjho názoru je to preňho úplný koniec v NHL.

"Neviem, kto by mu bol ochotný dať ďalšiu šancu. Takých hráčov ako on je tam stovky, rovnako čakajú na príležitosť," dodal Zedník.

Bývalý reprezentačný brankár Július Hudáček.
Hudáčka v Nemecku milujú: Z týchto osláv vám naskočí husia koža! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});