Slovenský hokejista z NHL oznámil novinku: S manželkou čakáme bábätko!

Vlani mal svadbu, toto leto už bude kočíkovať! Reč je o slovenskom hokejistovi Milošovi Kelemenovi (24), ktorý sa čoskoro stane otcom.

Vlani mal svadbu, toto leto už bude kočíkovať! Reč je o slovenskom hokejistovi Milošovi Kelemenovi (24), ktorý sa čoskoro stane otcom.

Fotogaléria

Skvelú novinku zo súkromia prezradil na sociálnej sieti momentkou, kde jeho milovaná manželka Alexandra ukazuje na rastúce bruško.

Bronzový medailista z olympiády 2022 v Pekingu Miloš Kelemen už druhú sezónu pôsobí v zámorí, kde má kontrakt v NHL s tímom Arizona. V tomto ročníku odohral v profilige za prvý tím 10 zápasov, väčšiu časť sezóny trávi v nižšej lige AHL v drese Tucsonu, kde pravidelne boduje. V 34 dueloch dokázal nazbierať už 19 bodov.

Spoločnosť v zámorí mu robí jeho dlhoročná láska Alexandra, s ktorou svoj vzťah vlani v lete spečatil svadbou. V blízkom čase sa ich život opäť zmení, keďže sa stanú prvýkrát rodičmi. Novinku zo svojho súkromia odhalili snímkou na sociálnej sieti, kde jasne vidno rastúce bruško Milošovej polovičky.

„Áno, čakáme prírastok do rodiny. Sme šťastní a veľmi sa tešíme na bábätko,“ vyznal sa z pocitov pre Nový Čas Kelemen. Slovenský útočník sa spolu s manželkou chcú nechať prekvapiť, či budú mať dievčatko, alebo chlapca. „Necháme sa prekvapiť a sme plní očakávania,“ dodal na záver.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});