Ferrari ovládlo predsezónne testy: Hviezdny jazdec ale favorizuje konkurenčný tím

Predsezónne testy Formuly 1 pred štartom nového ročníka sú na konci a najviac sa darilo Ferrari na čele s Charlesom Leclercom (26), ktorý ...
  • Zdroj: Northfoto

Predsezónne testy Formuly 1 pred štartom nového ročníka sú na konci a najviac sa darilo Ferrari na čele s Charlesom Leclercom (26), ktorý bol pri trojdňovom testovaní hneď dvakrát najrýchlejší. Napriek tomu však monacký jazdec krotí nadšenie.

FOTOGALÉRIA: Predsezónne testy

V piatok sa Leclerc blysol časom 1:30,322 a bol zo všetkých pretekárov pri testoch v Bahrajne najrýchlejší. Druhý bol George Russell (1:30,368) a tretím najrýchlejším časom sa prezentoval Čou Kuan-ju (1:30,647) zo Sauberu. Max Verstappen z Red Bullu skončil až štvrtý. 

Všetko, čo sme od tohto auta očakávali, to sme na trati dostali. Je to dobré, pretože nám to pomáha vyvíjať monopost na simulátore a zdá se, že všetko dáva zmysel," okomentoval v rozhovore jazdec Ferrari nové vozidlo s názvom SF-24. V ďalších predpovediach bol ale Charles Leclerc opatrný: „Môj osobný pocit je, že Red Bull je stále o dosť pred namí, ale v porovnaní s minulým rokom máme omnoho silnejšiu základňu."

Na archívne fotke Gina s otcom Michaelom a bratom Mickom.
Veľká zmena v živote Schumachera: TOTO sa stane po prvý raz od nehody Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});