Anglický reprezentant má za sebou traumatické obdobie: Posadnutá fanúšička si nedala pokoj!

Sláva prináša aj problémy! Svoje by o tom vedel povedať obranca Liverpoolu Trent Alexander-Arnold (25), ktorý má za sebou nesmierne náročné ...
  • Zdroj: Northfoto

Sláva prináša aj problémy! Svoje by o tom vedel povedať obranca Liverpoolu Trent Alexander-Arnold (25), ktorý má za sebou nesmierne náročné a zvláštne obdobie. Talentovaného futbalistu totiž podľa britského denníka The Sun posledný rok obťažovala neznáma fanúšička.

FOTOGALÉRIA: Trent Alexander-Arnold.

Bláznivá fanúšička si údajne na obrancu Liverpoolu zohnala telefónne číslo a posielala mu nechutné správy. Taktiež ho často prenasledovala v blízkosti jeho domu i tréningového centra anglického veľkoklubu.

Pre Trenta to bol viac ako rok pekla. Táto žena terorizovala nielen jeho, ale aj jeho rodinu. Bombardovala ho explicitnými správami, získala jeho číslo a stále mu volala, posielala listy či oplzlé materiály do jeho domu v Cheshire," uvádza zdroj podľa The Sun. ​

Hviezdny obranca si preto vraj dokonca najal bodyguarda a súkromného detektíva. Okrem toho si ešte zmenil telefónne číslo a nainštaloval kamery v okolí domu. „Bolo to naozaj znepokojivé obdobie a Trent urobil všetko, čo bolo v jeho silách, aby to neovplyvnilo jeho výkony na ihrisku," dodal zdroj.

Slovan si na pohárových prémiách slušne zarobil.
Futbalový Slovan nemusí smútiť: Takto sa nabalil na pohárových prémiách! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});