Na zápase Slovana sa to hemžilo celebritami: Weiss VIP-ku vymenil za kadetku Mišku!

Futbalový zápas play-off o osemfinále Európskej konferenčnej ligy (EKL) Slovan Bratislava - Sturm Graz (0:1) prilákal na tribúny Tehelného ...
  • 12Galéria
  • Zdroj: Branislav Račko, Matej Kalina

Futbalový zápas play-off o osemfinále Európskej konferenčnej ligy (EKL) Slovan Bratislava - Sturm Graz (0:1) prilákal na tribúny Tehelného poľa viaceré známe tváre.

Fotogaléria

Podľa webu Šport24.sk nechýbali bývalí ani súčasní vládni politici, známe mená z podnikateľského prostredia či športové osobnosti. Najviac však zaujal Vladimír Weiss ml. (34), ktorý sa venoval inej vzácnej návšteve na tribúnach.

Kapitán belasých sa síce ukázal vo VIP zóne, ale väčšinu času strávil na tribúne v spoločnosti postrelenej študentky policajnej akadémie Michaely Hozákovej (21). Tá sa v rodnej Považskej Bystrici venovala aktívne futbalu, ale jej kariéru preťal vážny úraz, ktorý ju pripútal na vozík.

„Sme pravidelne v kontakte. Všetko okolo jej zdravotného stavu sledujem. Takisto ona sleduje mňa. Som veľmi rád, že bola aj na zápase a že sem príde často. Opäť sme sa super porozprávali. Je to múdre dievča, ktoré rozumie futbalu. Som šťastný, že ďalej bojuje a bojujeme spolu,“ povedal pre Šport24.sk Weiss ml.

Švajčiarska lyžiarka Wendy Holdenerová.
Hrozná rana pre Vlhovej konkurentku! Tragická smrť blízkeho človeka († 34) Zobraziť článok

Shane Wright gratuluje Jurajovi Slafkovskému k 1. miestu v drafte NHL 2022.
Slová chvály od bývalého veľkého súpera: Slafkovský je teraz tam, kde chcem byť aj ja Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});