Slová chvály od bývalého veľkého súpera: Slafkovský je teraz tam, kde chcem byť aj ja

Kanadský hokejista Shane Wright (20) bol v drafte NHL v roku 2022 veľkým súperom Juraja Slafkovského (19), ktorý mu napokon vyfúkol post ...

Kanadský hokejista Shane Wright (20) bol v drafte NHL v roku 2022 veľkým súperom Juraja Slafkovského (19), ktorý mu napokon vyfúkol post jednotky.

Fotogaléria

Wright bol napokon na veľké prekvapenie vybratý až zo štvrtého miesta tímom Seattle Kraken.

V aktuálnej sezóne pôsobí na farme, kde oblieka dres klubu Coachella Valley Firebirds. V AHL v tomto ročníku doposiaľ odohral 43 zápasov, v ktorých si pripísal 32 bodov za 18 gólov a 14 asistencií.

V najlepšej lige sveta doposiaľ nastúpil len do 12 stretnutí, v ktorých získal na svoje konto jeden presný zásah a jednu asistenciu.

„Chcem sa dostať do NHL a naplno sa tam presadiť. Nechcem už pendlovať medzi prvým tímom a farmou. Postupne sa zlepšujem v defenzívnej činnosti, aby som mohol hrávať centra. To je môj cieľ,“ vyjadril sa Shane Wright počas rozhovoru pre tvasports.ca.

Následne sa Wright vyjadril aj k svojmu niekdajšiemu draftovému súperovi Jurajovi Slafkovskému, ktorý v Montreale Canadiens aktuálne prežíva veľmi vydarené obdobie.

„Slafkovský hrá momentálne veľmi dobrý hokej. Posledný mesiac predvádza v Montreale skvelé výkony. Rozhodne sa nachádza tam, kde by som chcel byť aj ja,“ uviedol Wright na adresu slovenského útočníka.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});