Slovenská hokejová hviezda z NHL zverejnila šokujúce VIDEO: Biely prášok a ampulka!

Obrovský škandál?! Slovenský hokejový talent Adam Ružička (24) sa dostal do popredia záujmu, no nie pre svoje športové výkony. Výbuch ...
  • Zdroj: SITA/AP

Obrovský škandál?! Slovenský hokejový talent Adam Ružička (24) sa dostal do popredia záujmu, no nie pre svoje športové výkony. Výbuch kontroverzie vyvolalo video z jeho osobného Instagramu, ktoré síce rýchlo zmizlo, no internet nikdy nezabúda a šikovní užívatelia ho stihli včas stiahnuť.

FOTOGALÉRIA: Adam Ružička

V krátkom zábere, ktorým strhol pozornosť fanúšikov i médií, je vidieť, ako na stole leží čiara z bielej látky a vedľa nej bankomatová karta. Následne sa kamera presunula na samotného Ružičku. Tento šokujúci moment okamžite vyvolal diskusiu o tom, či má hokejista problém s nelegálnymi substanciami.

Zistenie, že video bolo len na chvíľu dostupné a následne zmazané zo sociálnej siete, len pridáva na neistote. Ružička, ktorý začal túto sezónu v drese Calgary Flames, zaznamenal v 39 zápasoch skromných 9 bodov (3 góly + 6 asistencií). Jeho výkony však nestačili na to, aby si udržal miesto v kandskom tíme, a tak skončil na waiver listine.

Zľutovala sa nad ním organizácia Arizona Coyotes, ktorá s ním podpísala kontrakt. Avšak, ani v novom tíme sa mu nedarí a jeho šance na ďalšie zápasy sa zúžili na minimum. Fanúšikovia teraz čakajú na oficiálne vyjadrenie klubu, ligy i samotného Ružičku, ktorý do tejto chvíle nereagoval.

Stihne Borisa Žabku osud Ondreja Molnára a ani on nebude už nikdy reprezentovať?
Krvavý incident reprezentanta vyšetruje aj inšpekcia: Dobitý mladík stále jedno oko neotvára Zobraziť článok

Švajčiarska lyžiarka Wendy Holdenerová.
Hrozná rana pre Vlhovej konkurentku! Tragická smrť blízkeho človeka († 34) Zobraziť článok

Na snímke slovenský cyklista Peter Sagan.
Sagan išiel s pravdou von: Prvé slová po operácii! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});