Slovenskí futbalisti sa pred ME stretnú s trpaslíkom: Fanúšikovia na sociálnych sieťach zúria!

Slovenská futbalová reprezentácia už vie, kto ju preverí pred štartom letných majstrovstiev Európy. Na začiatku júna sa v Rakúsku stretne ...
  • Zdroj: TASR

Slovenská futbalová reprezentácia už vie, kto ju preverí pred štartom letných majstrovstiev Európy. Na začiatku júna sa v Rakúsku stretne so San Marínom a doma s Walesom. Mnohí fanúšikovia z tohto oznámenia nie sú nadšení, pretože nie sú presvedčení o tom, či nás najmä prvý menovaný tím dokáže dostatočne preveriť.

FOTOGALÉRIA: Slovenskí futbalisti sa pred ME stretnú s trpaslíkom

Na ME sa zverenci trénera Francesca Calzonu pokúsia vylepšiť 16. miesto z roku 2016, čo je doposiaľ náš najlepší výsledok na tomto turnaji. Slovenský futbalový zväz (SFZ) vo štvrtok popoludní prezradil, s ktorými mužstvami si to rozdajú v prípravnej fáze. Na našich reprezentantov najskôr 5. júna v rakúskom Wiener Neustadte čaká San Marino a o štyri dni neskôr na domácej pôde privítajú Wales.

Priaznivci však nechápu, čo tímu pred európskym šampionátom prinesie duel so San Marínom, ktoré je aktuálne najhoršou reprezentáciou v rebríčku FIFA. „Čo to je za nezmysel?" pýtal sa rozhorčene jeden z fanúšikov na sociálnych sieťach a ďalší s ironickým nádychom pridal: „San Maríno nás kvalitne preverí. Ukáže, na čom sme."

Joe Hart sa chystá po skončení prebiehajúcej sezóny ukončiť hráčsku kariéru.
Fenomenálna kariéra je na konci: Brankárska hviezda zavesí kopačky na klinec! Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});