Krvavý incident reprezentanta vyšetruje aj inšpekcia: Dobitý mladík stále jedno oko neotvára

Nielen pokuta od polície, ale aj trest od klubu. Dočkal sa ho slovenský hokejový reprezentant Boris Žabka (19), ktorý minulý víkend surovo ...
  • Zdroj: tasr

Nielen pokuta od polície, ale aj trest od klubu. Dočkal sa ho slovenský hokejový reprezentant Boris Žabka (19), ktorý minulý víkend surovo napadol svojho rovesníka v jednom banskobystrickom diskotékovom klube a spôsobil mu vážne zranenia, z ktorých sa po operácii bude liečiť štyri až šesť týždňov.

Prvý trest dostal na mieste od polície - zaplatil 30 eur, druhý mu naparil jeho zamestnávateľ, extraligový tím Banskej Bystrice.

FOTOGALÉRIA: Krvavý incident reprezentanta vyšetruje aj inšpekcia ministerstva vnútra

Nový Čas sa spojil s mamou 19-ročnej obete, aby sme zistili, v akom stave sa momentálne po operácii, ktorej sa po bitke nevyhol, nachádza. „Oko stále neotvára. Vo štvrtok sme boli na neurologickom vyšetrení, kde mu lekár zvýšil dávku liekov, ktoré momentálne musí užívať,“ povedala nám na úvod, jedným dychom však rýchlo dodala aj jemné pozitívum.

„V rámci možností sa má syn dobre, aj keď bolesti hlavy neutíchajú. V piatok nás v nemocnici v Banskej Bystrici čakajú ďalšie komplexnejšie vyšetrenia, takže po nich budeme múdrejší. Doba liečenia by sa mala podľa všetkého natiahnuť na štyri až šesť týždňov,“ dodal starostlivý rodič, ktorý je však nahnevaný, že kamerové záznamy z klubu, o ktoré žiadali, sa k nim stále nedostali.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});