Odhalenie dokumentu o biatlonovej hviezde: Keď robila problémy, dostala facku!

Už o pár dní sa dostane do českých kín film s názvom Pravda sa stále vyplatí, ktorý mapuje kariéru bývalej skvelej biatlonistky Gabriely ...
  • Zdroj: instagram.com/gabrielakoukalova, sita

Už o pár dní sa dostane do českých kín film s názvom Pravda sa stále vyplatí, ktorý mapuje kariéru bývalej skvelej biatlonistky Gabriely Soukalovej (34). Fanúšikovia sa v ňom dozvedia aj to, že keď v detstve neposlúchala, tak jej mama bez problémov vylepila facku!

FOTOGALÉRIA: Odhalenie dokumentu o biatlonovej hviezde

Rodáčka z Jablonca nad Nisou Gabriela Soukalová získala vo svojej úspešnej kariére dve strieborné olympijské medaily, zlato z majstrovstiev sveta i Svetový pohár. Pred pár dňami ju dokonca Medzinárodná biatlonová federácia IBU uviedla do Siene slávy svetového biatlonu. Soukalová športové gény zdedila po rodičoch, a najmä slovenskej mame Gabriele st., ktorá v drese Československa získala na ZOH 1984 v bežeckej štafete striebro.

„Ja i manžel sme robili biatlonových trénerov a Gabrielu sme všade brali so sebou, pretože sme nemali opatrovateľku. Keď mala dva roky, tak sme ju postavili na lyže. Nepýtali sme sa jej, či chce, alebo nechce,“ povedala vo filme Soukalovej mama Gabriela, ktorá je rodáčka z Kremnice a je historicky prvou slovenskou lyžiarkou s olympijskou medailou.

Prezradila aj to, že ak dcéra neposlúchala, tak to vyriešila rázne. „Keď Gabča robila problémy, nelenila som a hneď dostala jednu facku. A bol pokoj.“

Dokument natočil režisér Petr Vetrovský, ktorý predstavil aj zápasníka Attilu Végha či futbalistu Martina Škrtela.

Na svahoch bude sexi Talianka rozhodne chýbať.
Ťažké rozhodnutie biatlonovej krásky Wiererovej: Končím! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});