Krvavý incident reprezentanta Žabku má dohru: Klub sa s ním nemaznal!

Slovenský hokejový obranca mal počas víkendu v podniku v Banskej Bystrici napadnúť svojho rovesníka, ktorému spôsobil vážne zranenia.

Slovenský hokejový obranca mal počas víkendu v podniku v Banskej Bystrici napadnúť svojho rovesníka, ktorému spôsobil vážne zranenia.

Fotogaléria

Obeťou bol mladík Michal Mikle, ktorý pre televíziu JOJ uviedol, že netušil o koho ide a počas diskotéky si Žabku vôbec nevšímal.

Mikle skončil s rozbitým nosom, prasknutou kosťou v oku a silným otrasom mozgu. Celý incidentom sa už zaoberá polícia.

"Potom sa len vyjadril, že sa obšuchol okolo jeho priateľky," vyjadrila sa k údajnému motívu mladíkova priateľka, ktorú mala naopak napadnúť Žabkova partnerka.

Extraligový tím Banskej Bystrice, v ktorom Boris Žabka aktuálne pôsobí, neváhal a okamžite pristúpil k ráznemu riešeniu.

Juraj Slafkovský v drese Montrealu Canadiens.
Montreal opäť prehral, skvelá Slafkovského séria sa skončila Zobraziť článok

"Nechceme, aby sa naši hráči dostávali do podobných situácií. Preto som mal tento týždeň príhovor k celému tímu, v ktorom som pripomenul, že naše očakávania sa netýkajú len ich výkonov na ľade.

Boris je 19-ročný chlapec, ktorý nedodržal naše interné pravidlá, preto sme pristúpili k udeleniu pokuty a podmienečnému vylúčeniu z tímu," vyjadril sa manažér tímu Ľuboš Pisár prostredníctvom oficiálnej klubovej stránky.

Žabka obliekal slovenský dres aj na posledných MS hráčov do 20 rokov, pričom je tiež držiteľom historickej striebornej medaily z Hlinka Gretzky Cupu 2021.

Slovenská hviezda potešila fanúšičku.
Krásne gesto Juraja Slafkovského: Slovenská hviezda rozplakala fanúšičku Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});