Nemec opäť bodoval, jeho tím však utrpel debakel

Slovenský hokejový obranca Šimon Nemec z New Jersey si pripísal asistenciu na úvodnom góle svojho tímu v nočnom zápase NHL na ľade ...

Slovenský hokejový obranca Šimon Nemec z New Jersey si pripísal asistenciu na úvodnom góle svojho tímu v nočnom zápase NHL na ľade Washingtonu.

Fotogaléria

"Diabli" však podľahli Capitals 2:6, pre Nemca to bol 15. kanadský bod v 34. stretnutí.

Nemec bodoval po šiestich dueloch. Nastúpil v prvej obrannej dvojici vedľa Jonasa Siegenthalera, ktorý sa vrátil po zlomenine nohy. Slovenský obranca odohral celkovo 18:26 minúty a najviac upútal asistenciou, keď v 16. minúte vybojoval puk v pásme súpera po tom, čo nadvihnutím hokejky odzbrojil skúseného útočníka TJ Oshieho a pohotovou asistenciou pomohol ku gólu Alexandrovi Holtzovi.

Hrať finále v NTC by bolo pre mnohých našich tenistov snom.
Mečíř ohľadom organizovania finálovej skupiny DC: Slovensko sa vzdalo sna! Bude to príliš drahé Zobraziť článok

Devils prehrali vonku štvrtý z uplynulých piatich zápasov, hoci domácich prestrieľali 39:26. Dvomi gólmi sa na víťazstve Capitals podieľal útočník Alexander Ovečkin, ktorý dosiahol osem presných zásahov z predchádzajúcich ôsmich zápasov.

Washingtonu chýbal slovenský obranca Martin Fehérváry, ktorý v sobotňajšom stretnutí na ľade Montrealu utrpel zranenie v dolnej časti tela a podľa vyjadrenia klubu by mal "dlhší čas absentovať." Duel pre zranenie nedohral útočník Washingtonu Nic Dowd.

Hráči Floridy potvrdili pozíciu favorita a proti Ottawe dosiahli šieste víťazstvo za sebou a desiate z uplynulých jedenástich zápasov. Zo súboja, v ktorom proti sebe nastúpili bratia Matthew a Brady Tkachukovci vzišiel spokojnejší útočník Floridy, ktorý asistoval na víťaznom góle Antona Lundella v predĺžení.

Vo veku 63 rokov zomrel bývalý nemecký futbalový reprezentant Andreas Brehme (vpravo).
Šokujúcu správu oznámila zdrvená manželka: Náhle zomrel majster sveta! Zobraziť článok

Obranca "panterov" Aaron Ekblad otvoril skóre už po 19 sekundách, čím dosiahol druhý najrýchlejší gól obrancu v klubovej histórii. Rekord naďalej drží Slovák Róbert Švehla, ktorý skóroval už v 14. sekunde. Pre Ottawu to bola tretia prehra z predchádzajúcich štyroch duelov.

"Panteri" sa udržali na priebežnom 1. mieste vo Východnej konferencii, keď majú na svojom konte 78 bodov. O jeden menej nazbierali hokejisti Bostonu a New Yorku Rangers.

Aj "jazdci" zabodovali naplno, keď zdolali Dallas 3:1. Bolo to pre nich už ôsme víťazstvo v rade. Stars neuspeli v uplynulých troch dueloch a k lepšiemu výsledku im nepomohlo ani 42 striel na bránku.

Hráči Pittsburghu prehrali na domácom ľade s New Yorkom Islanders 4:5 po predĺžení. Víťazný gól strelil v 61. minúte obranca Adam Pelech. Pre "tučniakov" to bola piata prehra z prechádzajúcich šiestich zápasov. Islanders odohrali tretí zápas za sebou, o ktorého výsledku sa muselo rozhodnúť po riadnom hracom čase a zvíťazili prvýkrát po troch prehrách.

Hokejisti Winnipegu zvíťazili nad Minnesotou 6:3 a dosiahli štvrté víťazstvo z uplynulých piatich duelov. Wild inkasovali druhýkrát v rade minimálne 6 gólov, keď predtým zvíťazili nad Vancouverom divoko 10:7.

V nočnom šlágri Západnej konferencie zvíťazilo Colorado nad lídrom celej súťaže Vancouverom 3:1. Canucks prvýkrát v sezóne nebodovali v troch zápasoch za sebou.

Calzona povedie 4 mesiace Neapol i našu reprezentáciu.
Taliani sú na smiech! Naštudovali si vôbec niečo o Slovensku a Calzonovi? Zobraziť článok

Hráči Los Angeles dosiahli štvrté víťazstvo v rade, keď najslabší tím Východnej konferencie Columbus zdolali 5:1. V zápase najviac upútal útočník Quinton Byfield, ktorý otvoril skóre v 19. minúte efektnou akciou, v ktorej posunul puk pomedzi korčule obrancu Zacha Werenského a prekonal brankára Elvisa Merzlikinša.

NHL - výsledky:

Florida - Ottawa 3:2 pp

New York Rangers - Dallas 3:1

Pittsburgh - New York Islanders 4:5 pp

Washington - New Jersey 6:2 /NEMEC za hostí 0+1/

Winnipeg - Minnesota 6:3

Colorado - Vancouver 3:1

Vegas - Nashville 3:5

Los Angeles - Columbus 5:1

Na slávnosti ho sprevádzali mama a priateľka Dominika.
Jágr má toho za tie roky na rováši veľa: Triumfy, škandály i divoké milenky! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});