Ťažké rozhodnutie biatlonovej krásky Wiererovej: Končím!

Už to viac nemohla vydržať! Biatlonová kráska Dorothea Wiererová (33) musela urobiť ťažké rozhodnutie, keď oznámila predčasný koniec ...
  • 4Galéria
  • Zdroj: instagram /@dorothea_wierer

Už to viac nemohla vydržať! Biatlonová kráska Dorothea Wiererová (33) musela urobiť ťažké rozhodnutie, keď oznámila predčasný koniec sezóny po nedeľňajších záverečných pretekoch Svetového pohára s hromadným štartom.

Fotogaléria

Najúspešnejšia talianska biatlonistka všetkých čias to oznámila prostredníctvom sociálnych sietí a kanálov FISI, pričom zdôraznila, že nejde o definitívnu rozlúčku so športovou kariérou.

Po náročnej zime sa Wiererová rozhodla, že si dá prestávku a nezúčastní sa na žiadnych ďalších súťažiach. Vo svojom príspevku na sociálnych sieťach sa vyjadrila jasne: „Po majstrovstvách sveta predčasne ukončím sezónu. Bola tuhá zima. Ale nie je to definitívna rozlúčka.“

Aj napriek jej veku však zrejme nejde o definitívny koniec profesionálnej kariéry. Zatiaľ však nie je isté, či populárna biatlonistka plánuje pokračovať až do zimných olympijských hier v roku 2026, ktoré sa budú konať práve v jej rodnom Taliansku. Wiererová však naznačila, že v súčasnosti neplánuje definitívne ukončiť svoju športovú kariéru.

„Pokojne budem premýšľať o tom, čo sa stane po mojej prestávke. Sú dni, keď by som chcela skončiť, a iné, keď sa do toho chcem vrátiť,“ povedala. Jej fanúšikovia tak môžu len s napätím čakať, ako sa situácia bude vyvíjať a či sa Wiererová vráti do biatlonového kolotoča s ešte väčším elánom.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});