Správa Montrealu o Slafkovskom: Čo sa deje? Fanúšikovia zostali zdesení!

Montreal Canadiens priniesol správu o slovenskom útočníkovi Jurajovi Slafkovskom, po ktorej nastalo zdesenie medzi fanúšikmi. Čo sa to deje?
  • Zdroj: SITA/AP

Montreal Canadiens priniesol správu o slovenskom útočníkovi Jurajovi Slafkovskom, po ktorej nastalo zdesenie medzi fanúšikmi. Čo sa to deje?

FOTOGALÉRIA: Juraj Slafkovský

V takejto forme sme Juraja Slafkovského v NHL ešte nevideli! Podarilo sa mu spraviť klubový rekord Montrealu Canadiens medzi tínedžermi v počte zápasov za sebou s bodovým zápisom. Aktuálne bodoval už vo ôsmich stretnutiach v rade, počas tejto skvelej šnúry nazbieral šesť gólov a 12 bodov. Celkovo má na konte 30 bodov v 55 zápasoch.

Juraj Slafkovský sa teší po góle so svojimi spoluhráčmi.
Slafkovský s novým rekordom: TOTO pred ním dokázalo len pár ďalších! Zobraziť článok

Skvelú chémiu si vytvoril s hviezdnymi spoluhráčmi Nickom Suzukim a Coleom Caufieldom v elitnom útoku Canadiens. No podľa posledných správ to vyzerá, že táto formácia nebude zdravotne celkom v poriadku. "Útočníci Cole Caufield, Juraj Slafkovský a Nick Suzuki sa nezúčastnia dnešného tréningu (terapeutický deň)," informoval Montreal Canadiens na sociálnej sieti X.

 

 

V radoch fanúšikov to okamžite vyvolalo znepokojenie. "To v skutočnosti znamená, že žiadny z hráčov prvého útoku momentálne nie je 100 %.  Dúfajme, že vydržia do konca sezóny, pretože povedzme si, že tím by bol bez prvého útoku žalostný..." reagoval fanúšikovský portál Montrealu habsfanatics.com.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});