Calzona na lane veľkoklubu: Koniec pri slovenskej repre?

Tréner Francesco Calzona je údajne blízko k tomu, aby prevzal taktovku európskeho veľkoklubu a účastníka osemfinále Ligy majstrov. Bude ...

Tréner Francesco Calzona je údajne blízko k tomu, aby prevzal taktovku európskeho veľkoklubu a účastníka osemfinále Ligy majstrov. Bude to znamenať jeho koniec pri slovenskom národnom tíme?

Fotogaléria

Tréner Walter Mazzari to má v Neapole nahnuté a jeho dni sú podľa talianskeho novinára Mattea Morettiho definitívne spočítané. Na základe jeho informácií ho má nahradiť ďalší Talian Francesco Calzona, ktorý v minulosti v Neapole pôsobil ako asistent trénera Maurizia Sarriho a Luciana Spallettiho. Vedenie Neapola zvažuje trénerskú výmenu ešte pred úvodným osemfinále Ligy majstrov proti Barcelone, ktoré sa odohrá budúci týždeň.

Tréner Francesco Calzona na akcii Športovec roka.
Tréner Calzona bez okolkov: Rozhodil likvidačný faul Vavra na Haraslína atmosféru v repre?! Zobraziť článok

Neapol už mal kontaktovať s ponukou Calzonu, informuje Moretti a dodáva, že v prípade, že taliansky kouč prikývne, tak zostane súčasne aj v pozícii hlavného trénera slovenskej reprezentácie, ktorú priviedol na tohtoročný európsky šampionát do Nemecka. V Neapole by viedol aj svojho zverenca zo slovenského tímu Stanislava Lobotku.

 

 

Neapolu sa vôbec nedarí, v sobotňajšom stretnutí talianskej Serie A doma len remizoval s Janovom 1:1 a v tabuľke mu patrí až deviata pozícia s deväťbodovou stratou na Ligu majstrov. Z posledných ôsmich ligových zápasov vyhral Neapol len dva. Príde zachraňovať topiaci sa veľkoklub Calzona?

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});