Kouč Slovana Oremus poslal Halákovi jasný odkaz: TOTO sa Jarovi nebude čítať ľahko!

Má o brankárskom poste jasno! Reč je o hlavnom trénerovi Slovana Petrovi Oremusovi (53), ktorý sa vyjadril k avizovanému príchodu hviezdnej ...
  • Zdroj: Koláž ŠČ/TASR, SITA

Má o brankárskom poste jasno! Reč je o hlavnom trénerovi Slovana Petrovi Oremusovi (53), ktorý sa vyjadril k avizovanému príchodu hviezdnej posily zo zámoria Jaroslavovi Halákovi (38). Pokiaľ bude vo svojej funkcii, tak jednotkou pre neho bude doterajší gólman Denis Godla (28)!

Vedenie bratislavského tímu dotiahlo vo štvrtok krátko pred polnocou administratívny príchod veľkej hviezdy. K mužstvu belasých by sa mal koncom mesiaca zo zámoria pripojiť skúsený gólman Jaroslav Halák, ktorý od leta 2006 pôsobí v slávnej NHL. Tento ročník však nepodpísal kontrakt so žiadnym klubom z profiligy a túto možnosť využil Slovan.

FOTOGALÉRIA: Oremus

„Veľmi si vážim záujem Slovana o moje služby. Je to klub, z ktorého som sa odrazil do zámorského hokeja. Aj preto by som chcel byť v tejto chvíli korektný a otvorený k vedeniu klubu, svojim budúcim spoluhráčom i k fanúšikom. S manažmentom Slovana sme sa dohodli, že do klubu prídem a podpíšem riadny kontrakt, iba ak bez problémov prejdem dôkladnou zdravotnou prehliadkou,“ povedal pre hcslovan.sk.

Slovenský hokejový brankár Jaroslav Halák začal s vedením New Yorku Rangers rokovať o predĺžení spolupráce.
Prestupová bomba: Halák sa vracia na Slovensko! Zobraziť článok

Na prestup zareagoval aj kouč belasých Peter Oremus. „Ak sa môžem k tomuto vyjadriť, u mňa je jasná jednotka Denis Godla. Bude chytať stále, pretože on toto mužstvo počas krízy pozdvihol, niekam dostal a chytá vynikajúco,“ uviedol Oremus a dodal:

Halák v tréningových farbách Hurricanes budil pozornosť.
Lašák je nadšený z Halákovho kontraktu s Carolinou: Jaro zamaká a ešte sa o neho pobijú! Zobraziť článok

„Pokiaľ tu budem ja a budem rozhodovať, tak postavím stále Godlu, pretože chytá výborne.“ Slovanisti včera po krutej piatkovej prehre v Nitre 1:7 nastúpili doma proti Trenčínu a aj Godla prispel k víťazstvu 5:2.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});