Ronaldova Georgina zúri: Aha, čo jej Iránci spravili so zadkom!

Partnerka Cristiana Ronalda Georgina Rodriguezová poriadne zúri! Iránske noviny jej totiž na fotografii vyretušovali zadné partie tela.

Partnerka Cristiana Ronalda Georgina Rodriguezová poriadne zúri! Iránske noviny jej totiž na fotografii vyretušovali zadné partie tela.

Fotogaléria

Iránske noviny zverejnili fotografiu z oslavy 39. narodenín portugalského futbalového útočníka Cristiana Ronalda, ktorou sa pochválil na sociálnej sieti instagram. Nechýba ani jeho partnerka Georgina Rodriguezová, ktorá nahodila obtiahnuté čierne šaty. Iráncom ale vadil jej zadok, ktorý na svojom zábere vyretušovali.

Pôvodné FOTO a upravený záber iránskymi novinami nájdete v našej galérii TU

Noviny Hamshahri uverejnili identický záber, ktorý pridal útočník saudskoarabského Al-Nassr na instagram, ale doslova vyrezali zadok Georginy. Podľa britského The Sun je Rodriguezová z tohto konania iránskych médií poriadne pobúrená. "Georgina Rodriguezová je veľmi nahnevaná. Veľmi tvrdo pracuje na svojej postave a je veľmi pyšná na svoje krivky. To ukazuje, že pohľad na ženy v niektorých častiach sveta je iný. Je to len zadok," reagoval pre The Sun anonymný zdroj.

Cristiano Ronaldo bude vlastniť luxusné sídlo na ostrove Jumeirah Bay Island v Dubaji.
Ronaldo sa buchol po vačku: Nové sídlo na ostrove miliardárov! Zobraziť článok

Reakcie na konanie iránskych novín sa objavili aj v politickej sfére. Belgická poslankyňa iránskeho pôvodu Darya Safaiová odsúdila takúto manipuláciu s obrázkami zo sociálnych sietí. "Toto je príklad toho, akí chorí sú islamisti, pokiaľ ide o ženské telo. Takto presne sa sa chorí islamisti dívajú na ženy. Preto ich radšej robia neviditeľnými pod závojom."

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});