Jágr sa objavil na tréningu NHL: Jeho matka sa neubránila slzám

Už túto nedeľu bude číslo 68, ktoré počas kariéry nosil na drese Jaromír Jágr, (52) vyradené z užívania v tejto súťaži a dres českej ...
  • Zdroj: fab

Už túto nedeľu bude číslo 68, ktoré počas kariéry nosil na drese Jaromír Jágr, (52) vyradené z užívania v tejto súťaži a dres českej legendy bude vyvesený pod strop arény.

Tímom, ktorý pre Jágra vykoná túto poctu bude Pittsburgh Penguins, kde prežil svoje najlepšie chvíle v kariére.

Ako súčasť prípravy na tento ceremoniál sa legendárny český útočník objavil taktiež na ľadovej ploche počas tréningu tučniakov, kde si mal čo povedať s viacerými hráčmi. 

Juraj Slafkovský sa teší po góle so svojimi spoluhráčmi.
Slafkovský s novým rekordom: TOTO pred ním dokázalo len pár ďalších! Zobraziť článok

„Celý život som nosil číslo 68. Bol si mojím vzorom, keď som vyrastal," povedal Jágrovi počas rozkorčuľovania obranca Pittsburghu Chris Letang (36).

Jedným z hlavných účastníkov slávnostnej udalosti bude matka českého hokejistu, pani Anna (77), ktorej organizátori pripravili prehliadku arény a obchodu pre fanúšikov.

Jaxson Stauber prepisoval históriu AHL
Brankár Stauber prepisoval históriu: Toto v AHL ešte nikto nedokázal Zobraziť článok

„Pittsburgh milujem a na toto mesto mám veľa krásnych spomienok. Je mojím druhým domovom,“ povedala so slzami v očiach.. "Mamička Jaromíra Jágra, Anna Jágrová, nás naozaj chytila za srdce," znelo vyjadrenie klubu na sociálnych sieťach.

Na snímke tréner Lyonu Pierre Sage oslavuje víťazstvo v zápase 22. kola francúzskej Ligue 1 vo futbale Olympique Lyon - OGC Nice
Útok kameňmi na autobus: Pri incidente v Lyone sa zranil fanúšik Nice Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});