Borbély hodnotí skrat Weissa: Totálna hlúposť a rana pod pás otcovi!

Tréner a futbalový expert Ladislav Borbély hodnotí skrat Vladimíra Weissa mladšieho v stretnutí Konferenčnej ligy proti Sturmu Graz, ...
  • Zdroj: TASR

Tréner a futbalový expert Ladislav Borbély hodnotí skrat Vladimíra Weissa mladšieho v stretnutí Konferenčnej ligy proti Sturmu Graz, keď sa po zbytočnom faule nechal vylúčiť a oslabil tak svoj tím.

FOTOGALÉRIA: Graz - Slovan

Totálny skrat! Vladimír Weiss ml. prišiel na trávnik v úvodnom šestnásťfinálovom súboji Konferenčnej ligy medzi Sturmom Graz a Slovanom Bratislava (4:1) v 68. minúte ako striedajúci žolík. Mal priniesť skúsenosť a rozdielovú kvalitu, pokúsiť sa zvrátiť dianie v zápase. Namiesto toho sa zachoval absolútne neprofesionálne, po 10 minútach od svojho príchodu na ihrisko dostal červenú kartu po zbytočnom faule.

Slovenský futbalista Vladimír Weiss ml..
Vladimír Weiss ml. si spytuje svedomie: TAKTO okomentoval svoju červenú kartu! Zobraziť článok

„Totálna a nepochopiteľná hlúposť,“ reagoval futbalový expert Ladislav Borbély pre TVNOVINY.sk. „O to viac, že Vlado junior určite chce pomôcť otcovi, no tento počin vyzeral presne opačne," berie skrat mladého Weissa ako úder pod pás jeho otca.

Tréner Weiss hovoril po zápase, že spravil chybu, že syna vôbec poslal do hry. "Musí vedieť, ako sa javil na tréningu. Ak však hráč nie je fit, môže v zápase predviesť skratovú reakciu, a toto môžeme považovať za skrat. V priestore, kde sa o ničom nerozhodovalo, šlo o obyčajnú stratu lopty," krútil hlavou Borbély.

Odborník však problém nevidí len v jednom hráčovi, ale celkovo v tíme Slovana Bratislava. Napokon, podobné skraty predviedli v Konferenčnej lige na jeseň aj Lucas Lovat a Milan Borjan. "Každý hráč má síce svoj temperament, no podobnú skratovú reakciu vyprodukoval na jeseň v Lille Lucas Lovat, keď to tiež nemalo žiadny zmysel, a následne aj brankár Milan Borjan doma proti Ľubľane. Týmto sa zavŕšil hetrik skratových zákrokov v krátkom období."

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});