Bývalá poslankyňa Tabák sa ostro obula do Šatana: Budíček! Neváhajte a konajte!

Slovenskou spoločnosťou už nejaký ten čas koluje téma o pôsobení hokejistov z ruskej KHL v národnom tíme. Zatiaľ čo doposiaľ im to nebolo ...
  • Zdroj: TASR

Slovenskou spoločnosťou už nejaký ten čas koluje téma o pôsobení hokejistov z ruskej KHL v národnom tíme. Zatiaľ čo doposiaľ im to nebolo umožnené, viacerí politickí predstavitelia momentálne naliehajú po zrušení tohto opatrenia. Medzi nimi aj Romana Tabák (32).

FOTOGALÉRIA: Romana Tabák

Do štartu majstrovstiev sveta v Prahe a Ostrave zostávajú menej ako tri mesiace a oproti ostatným zväzom sa ten slovenský k účasti hokejistov z KHL ešte stále definitívne nevyjadril. Celá záležitosť je nesmierne citlivá, no v poslednej dobe sa zapojili už aj politici ako napríklad premiér Róbert Fico či predseda parlamentu Peter Pellegrini.

Svoje stanovisko pridala v piatok aj bývala poslankyňa Romana Tabák. Prostredníctvom sociálnych sietí poslala odkaz šéfovi Slovenského zväzu ľadového hokeja Miroslavovi Šatanovi. Bola poriadne ostrá.

„Vážený pán Šatan, neváhajte a konajte! Stojím za našimi v KHL tvrdo pracujúcimi hokejistami! Ak môžu hrať Ovečkin s Malkinom v NHL, tak naši KHL hokejisti môžu hrať na majstrovstvách sveta za Slovensko,“ píše v úvode svojho príspevku a ďalej dodáva: „Američania nedajú sankcie na ruských hráčov a my, jedineční Slováci, chceme dať sankcie na našich KHL hokejistov? Slovenskí hokejisti v ruskej Kontinentálnej hokejovej lige čelia novým výzvam a príležitostiam.“

Všetci museli opustiť priestory štadióna a v pohotovosti boli aj záchranné zložky.
V Trenčíne sa zápas neodohral: V pohotovosti boli všetky záchranné zložky! Čo sa stalo? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});