Český hokejista David Pastrňák sa vysmieva Amerike: Strašné, je to hnus!

Vysmieva sa celej Amerike! Jeden z lídrov hokejistov Bostonu Bruins David Pastrňák (27) si zobral na mušku americké pivo.
  • Zdroj: instagram/davidpastrnak

Vysmieva sa celej Amerike! Jeden z lídrov hokejistov Bostonu Bruins David Pastrňák (27) si zobral na mušku americké pivo.

FOTOGALÉRIA: David Pastrňák

Druhý najlepšie platený hokejista planéty je známy tým, že obľubuje dobré pivo. Ako správny Čech, české pivo. „Pivánko, to je moje, hlavne doma v lete,“ zamyslel sa český útočník v populárnom hokejovom podcaste @bardown, ktorý patrí pod kanadský športový kanál TSN.

„Čapované pivá v Severnej Amerike sú strašné!" spustil na moderátorov. „Chlapi, veď vy tu nemáte žiadnu penu. U nás je a poriadna,“ dodal a vzápätí si zobral mobil a ukázal na fotografii české pivo.

Juraj Slafkovský oslavuje gól so spoluhráčmi.
Slafkovský žiaril, odohral najlepší zápas v NHL: Dorovnal historický rekord Zobraziť článok

„Ukážem vám fotky, nedávno sme to totiž riešili s Davidom Krejčim. Mrkajte, takto má správne vyzerať pivo! Nie ako u vás, kde je načapované až po okraj bez peny. Šialené,“ pokračoval.

Connor McDavid vyhral súťaže zručností.
McDavid ovládol súťaže zručností: Získal prémiu milión dolárov! Zobraziť článok

No a na záver si možno pár zámorských miľovníkov čapovaného piva pohneval. „Tu, keď pijete pomaly, tak po chvíli chutí vyprchalo. Prosto hnus!“ ukončil prednášku o pive.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});