Vlhová poslala zo Švajčiarska odkaz: Ako sa to len týždeň po operácii tvári?

Konečne na čerstvý vzduch! Slovenská lyžiarka Petra Vlhová (28) vymenila nemocničné lôžko za horské prostredie. Týždeň po operácii na ...
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Konečne na čerstvý vzduch! Slovenská lyžiarka Petra Vlhová (28) vymenila nemocničné lôžko za horské prostredie. Týždeň po operácii na švajčiarskej klinike Hospital di Valais sa s barlami vybrala do prírody. Svojim fanúšikom poslala z horského prostredia fotografiu.

FOTOGALÉRIA: Srdečný pozdrav z nemocnice: Vlhová sa po operácii prihovorila fanúšikom

Na nej sa olympijská šampiónka v slalome zo ZOH v Pekingu tvári spokojne a šťastne.

„Cítim sa dobre. Samozrejme, nie je to jednoduché, bolesti ešte sú, ale pomaly odchádzajú. Každým dňom je to postupne lepšie a lepšie,“ povedala v krátkom videorozhovore pre Sport Management Company Petra ešte minulý týždeň po operácii.

Petra Vlhová, Mikaela Shiffrinová i Sofia Goggiová skončili v tejto sezóne zranené.
Rýpla si do Vlhovej a Shiffrinovej: Potom ju dobehla karma a teraz vyplával ďalší detail! Zobraziť článok

Samozrejme, po ťažkom páde v obrovskom slalome v rámci Svetového pohára v Jasnej, čaká Vlhovú dlhá rekonvalescencia. Jedna z najlepších slalomárok na svete je však presvedčená, že sa na lyže postaví čo najskôr, ako jej to okolnosti dovolia.

FOTO zo Švajčiarska nájdete v galérii TU:

Petra Vlhová v nemocnici.
Vlhová prehovorila tri dni po operácii: TAKTO na tom som! Zobraziť článok

„Tá najväčšia výzva bude postaviť sa znovu na lyže. Teraz to však beriem deň za dňom. Aj preto, že každý deň je iný. Niektorý ľahší, iný ťažší. Naozaj je to hore-dole. Budem sa snažiť brať to postupne a aj malé kroky ma budú tešiť. Som nastavená tak, že čo bude, to bude. Verím, že budem robiť pokroky a uvidíme, ako to pôjde ďalej,“ dodala Vlhová.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});