Poliaci sa obuli do Fica: Tvrdá reakcia! Ruský šport jasá

Štart Rusov a Bielorusov na olympijských hrách v Paríži vyvoláva emócie. O ich účasti prehovoril aj predseda vlády Róbert Fico (59). ...
  • Zdroj: SITA/AP

Štart Rusov a Bielorusov na olympijských hrách v Paríži vyvoláva emócie. O ich účasti prehovoril aj predseda vlády Róbert Fico (59). Poliaci jeho slová ostro odsúdili.

Na vyjadrenia Fica reaguje aj ukrajinská strana. Predseda vlády SR žiada, aby sa Rusom umožnila účasť na olympijských hrách. Fico je známy milovník ruskej propagandy, a teda aj ruských peňazí. Po voľbách zakázal pomoc Ukrajine a neustále žiadal zrušenie sankcií uvalených na Rusko,“ píše web pravda.com.ua.

Uštipačný postoj vyjadril aj poľský novinár Dominik Senkowski. „Predseda vlády hovorí jazykom Kremľa. Rusi dostali darček, o akom sa im ani nesnívalo,“ napísal v titulku príspevku, ktorý zverejnil na webe sport.pl.

Poliak dal vyjadrenia Róberta Fica do kontrastu s tým, čo sa práve stalo na majstrovstvách Európy v zápasení. Rumunská ambasáda v Rusku odmietla vydať víza siedmim ruským zápasníkom.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk