Nemec ohúril NHL: Siahal na gól roku, famózny prienik celým klziskom!

Slovenský obranca v drese New Jersey Devils Šimon Nemec siahal v NHL na gól roku! Predviedol famózny prienik celým klziskom, zastavil ...

Slovenský obranca v drese New Jersey Devils Šimon Nemec siahal v NHL na gól roku! Predviedol famózny prienik celým klziskom, zastavil ho až skvelým zákrokom brankár Seattle Kraken Joey Daccord.

Fotogaléria

Slovenský obranca Šimon Nemec ohúril NHL! Vo víťaznom domácom stretnutí New Jersey proti Seattle (3:1) bol dvakrát na dosah gólu. V 1. tretine siahal na gól roku, keď odštartoval svoju individuálnu akciu za vlastnou bránkou, prešiel celým klziskom a zastavil ho až výborným zákrokom gólman Joey Daccord.

 

 

Nemec bol blízko ku gólu na 4:0, keď puk po jeho bombe od modrej čiary skončil v sieti. Ale lavička Seattle si zobrala trénerskú výzvu, pričom video záznam ukázal postavenie Erika Haulu v bránkovisku a teda gól dvojky draft 2022 neplatil pre nedovolené bránenie jeho spoluhráča. Rodák z Liptovského Mikuláša si v tomto stretnutí štyrmi strelami na bránu vytvoril nový rekord v zámorskej profilige.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});