Slafkovského Montreal má vážny problém: Zrážka spoluhráčov má hrozivé následky

Rafael Harvey-Pinard (25), útočník tímu NHL Montreal Canadiens, bude svojmu tímu v dôsledku zranenia dolnej časti tela chýbať štyri až ...

Rafael Harvey-Pinard (25), útočník tímu NHL Montreal Canadiens, bude svojmu tímu v dôsledku zranenia dolnej časti tela chýbať štyri až šesť týždňov.

Fotogaléria

Harvey-Pinard však nieje jediným hráčom, ktorý bude kanadskému tímu v závere základnej časti chýbať. Zo zostavy vypadol taktiež obranca Jordan Harris (23), ktorý naopak utrpel zranenie v hornej časti tela a dĺžka jeho absencie zatiaľ nie je známa.

Na snímke slovenský reprezentant v paraalpskom lyžovaní, Marek Kubačka.
Obrovský úspech: Slovensko má zo Svetového pohára ďalšie zlato! Zobraziť článok

Kanaďan Harvey-Pinard utrpel svoje zranenie počas stretnutia proti tímu Dallas Stars, keď po zrážke so spoluhráčom Joelom Armiom (30) odišiel do šatne a do zápasu už nezasiahol.

Mladý 25-ročný útočník odohral v tejto sezóne za Canadiens 24 zápasov, v ktorých si na konto pripísal 7 bodov za gól a 6 asistencií.

Obranca Jordan Harris sa zranil v prvej tretine duelu proti St. Louis Blues po tom, čo ho protihráč Samuel Blais (27) narazil na mantinel.

Harris si v tejto sezóne obliekol dres Montrealu 31-krát, pričom počas tohto obdobia nazbieral 6 bodov za gól a 5 asistencií.

Hokejisti Spišskej Novej Vsi ťahajú doma obdivuhodnú sériu.
Škandál u Spišiakov: Nová hviezdna posila odchádza už po týždni, dôvod vás šokuje! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});