Sagan pred štartom v Abú Zabí: Slováci v krojoch mu spievali ľudovky!

Peter Sagan (34) mal na víkendových pretekoch v Spojených arabských emirátoch špeciálnu podporu zo Slovenska, avšak ani tá mu nepomohla ...

Peter Sagan (34) mal na víkendových pretekoch v Spojených arabských emirátoch špeciálnu podporu zo Slovenska, avšak ani tá mu nepomohla k výraznejšiemu úspechu.

Fotogaléria

Tourminátor, ktorý je známy svojou nezlomnou vôľou a bojovnosťou, sa zúčastnil na podujatí HERO Abu Dhabi, kde v nedeľu obsadil až 24. miesto a v piatkovom „short tracku“ skončil na 11. pozícii. 

Po prejdení cieľovou páskou nevyzeral Sagan vôbec dobre. Jeho tvár odrážala únavu a sklamanie z výkonu, ktorý nebol podľa jeho očakávaní. Pred samotnými pretekmi však cyklistu potešila nezvyčajná forma podpory - fanúšikovia v tradičných slovenských krojoch!

Folklórny súbor Úsmev z Trenčína mu na štarte zaspieval aj naše ľudové pesničky. Ani to však nepomohlo k tomu, aby sa rodák zo Žiliny umiestnil aspoň v TOP 10. Počas pretekov sa musel zmieriť aj so zložitými podmienkami a s dažďom, čo mu asi takisto nepridalo na výkonnosti.

Saganova sezóna sa tak začala so zmiešanými pocitmi a otáznikmi ohľadom toho, čo môže nasledovať. Istú nemá ani olympiádu v Paríži, kde sa môže dostať už iba v prípade, že by dostal od organizátorov voľnú kartu.

Hokejisti Spišskej Novej Vsi ťahajú doma obdivuhodnú sériu.
Škandál u Spišiakov: Nová hviezdna posila odchádza už po týždni, dôvod vás šokuje! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});