Vojna po zápase v Trenčíne: Kozák ml. zaútočil na rozhodcu, ten mu vrátil úder

Zobral si na mušku rozhodcu. Tréner futbalistov Košíc Ján Kozák ml. (43) sa po ligovom zápase v Trenčíne obul do rozhodcu Michala Smoláka.
  • Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa

Zobral si na mušku rozhodcu. Tréner futbalistov Košíc Ján Kozák ml. (43) sa po ligovom zápase v Trenčíne obul do rozhodcu Michala Smoláka.

FOTOGALÉRIA: Ján Kozák ml.

„Boli sme výborne pripravení na dnešný zápas, ale po minúte sa to celé zrútilo,“ povedal na tlačovej konferencii kouč Košíc Kozák ml. Jeho zverenci podľahli v Trenčíne 1:4, keď takmer celé stretnutie odohrali v početnej nevýhode.

Stanislav Lobotka v súboji o loptu s Lukom Jovičom.
Lobotkov Neapol bol v šlágri bezzubý: Verona s Dudom získala bod, Suslov nehral Zobraziť článok

„Zobral to do rúk jeden pán, ktorý je súčasťou hry, ale nemá byť najväčšia hviezda. Dnes najväčšia hviezda bol ten pán s bruškom. Nestíhal, bol neprofesionálny a pokazil celý zápas,“ oprel sa kouč do arbitra Smoláka.

Lamine Yamal.
Bod pre Barcelonu zachraňoval tínedžer: Mallorca bez Slovákov prelomila negatívnu sériu Zobraziť článok

Stretnutie ovplyvnilo vylúčenie Oleksandra Golikova, ktorý už v 5. minúte išiel predčasne pod sprchy. Z následnej štandardky sa domáci tím ujal vedenia.

Rozhodca Michal Smolák (44) si za vylúčením Golikova stojí. "Stojím si za tým, konzultoval som to s VAR systémom. K vyjadreniam trénera Kozáka ml. sa vyjadrovať nebudem, každý ale vie, koho myslel tým pánom s bruškom. Za 20 rokov čo som rozhodcom som si už zvykol na všeličo, som nad vecou," povedal pre Športový.čas rozhodca Michal Smolák. 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});