Z veľkej posily veľká blamáž: Kontroverzný český brankár na Spiši končí!

Mala z toho byť veľká posila, napokon je z toho len veľká blamáž! Kontroverzný český brankár Patrik Bartošák končí v Spišskej Novej Vsi ...

Mala z toho byť veľká posila, napokon je z toho len veľká blamáž! Kontroverzný český brankár Patrik Bartošák končí v Spišskej Novej Vsi ešte skôr, ako by vôbec začal. Toto je dôvod!

Fotogaléria

Český brankár Patrik Bartošák mal byť obrovskou avizovanou posilou extraligovej Spišskej Novej Vsi. Napokon však z toho nič nebude! Brankár s kontroverznou minulosťou, ktorý mal v minulosti problémy s napadnutím vlastného otca, priateľky či alkoholom za volantom a bol aj na protialkoholickom liečení, odmietol vstupnú zdravotnú prehliadku a tak nemohol so Spišiakmi podpísať zmluvu.

Bartošák v roku 2019 chytal za Česko na MS v Bratislave.
Spišiaci získali problémového gólmana Bartošáka: Napadol otca, priateľku a podstúpil liečbu! Zobraziť článok

"Bohužiaľ, Patrik po príchode do Spišskej Novej Vsi odmietol podstúpiť zdravotnú prehliadku, ktorá bola jedným zo základných bodov zmluvy. Neostáva nám tak nič iné, ako jeho zmluvu pozastaviť. Neotočíme sa mu však chrbtom, ale sme ochotní mu podať pomocnú ruku, pretože jeho príbeh nie je v športovom svete ojedinelý a chceme byť príkladom toho, že ľuďom nielen profesionálnym športovcom je potrebné pomôcť, keď to najviac potrebujú," uvádza klub v oficiálnom stanovisku na svojom webe.

Podľa informácií Nového Času mal v piatok prísť Patrik Bartošák do Spišskej Novej Vsi a vo výstroji mu chýbali brankárske nohavice, ktoré si následne išiel zháňať. V sobotu ho mali fanúšikovia Spišiakov vidieť popíjať v jednom z miestnych podnikov a v nedeľu neabsolvoval tréningovú jednotku tímu. Odmietnutá lekárska prehliadka bola už len pomyselnou čerešničkou na torte tejto bizarnej mozaiky. Ukázalo sa, že angažovanie kontroverzného českého brankára s problémovou minulosťou bol zo strany Spišskej Novej Vsi poriadny krok vedľa.

Čo Bartošák vyviedol

 

Viackrát napadol vlastného otca

V USA stal pred súdom z domáceho násilia na priateľke

V Třinci sedel za volantom pod vplyvom alkoholu

V Hradci Králové vynechal tréningy i zápas

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});