Perfekné umiestnenie: Ema Kapustová medzi tromi najlepšími

Slovenská biatlonistka Ema Kapustová obsadila v pretekoch s masovým štartom na 9 km na juniorských ME v poľských Jakuszyciach 3. miesto. ...
  • Zdroj: TASR - Ján Koršlák

Slovenská biatlonistka Ema Kapustová obsadila v pretekoch s masovým štartom na 9 km na juniorských ME v poľských Jakuszyciach 3. miesto. Do cieľa prišla s časom 29:32,4 min, na víťaznú Annu Andexerovú z Rakúska stratila 46,1 s. Striebro získala Češka Svatava Mikysková.

 "S dnešnými pretekmi som spokojná. Som rada, že som si napravila chuť na niektorých streľbách. Som veľmi sklamaná z poslednej stojky, ale nevadí, aj to je biatlon. Chcela som trošku zariskovať, napokon mi tam ušli prvé dve miesta," uviedla Kapustová pre slovenskybiatlon.sk.

Podľa dostupných informácií vtrhla vo štvrtok do handlovskej športovej haly polícia a v putách odviedla štyroch legionárov - Američania Jordana Harrisa (na snímke v bielom drese) a Joshuu Scotta, Srba Mihaila Todoroviča a Čiernohorca Balšu Mirotiča.
Zemetrasenie v Handlovej: Basketbalistov zatkla polícia! Čo sa deje? Zobraziť článok

 

Tamara Molentová obsadila 19. miesto a Alžbeta Garguláková skončila na 25. pozícií. Zvyšné Slovenky skončili mimo najlepšej tridsiatky.

Lintner na legendách nešetril: Luxusný košický hotel v centre mesta Zobraziť článok


biatlon - MEJ
preteky s masovým štartom na 9 km - ženy: 1. Anna Andexerová (Rak.) 28:46,3 (3.tr.okr), 2. Svatava Mikysková (ČR) +24,9 (1), 3. Ema KAPUSTOVÁ + 46,1 (3)... 19. Tamara MOLENTOVÁ + 2:21,6 min (3), 25. Alžbeta GARGULÁKOVÁ + 3:21,1 (5), 35. Kristína MAKOVÍNYOVÁ + 4:15,3 (6), 41. Sára PACEROVÁ + 5:08,1 (8), 50. Veronika MICHALECHOVÁ (všetky SR) + 6:25,3 (7)
 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});