Gerson mal spôsobiť konflikt v kabíne! Veľavravná reakcia trénera Weissa

Futbalisti Slovana Bratislava vstúpili úspešne do jarnej časti Niké ligy. V piatkovom 19. kole zvíťazili na ihrisku Žiliny hladko 4:0 ...
  • Zdroj: TASR/Daniel Stehlík

Futbalisti Slovana Bratislava vstúpili úspešne do jarnej časti Niké ligy. V piatkovom 19. kole zvíťazili na ihrisku Žiliny hladko 4:0 a zvýšili náskok na čele tabuľky pred "šošonmi" na 10 bodov.

„Pre nás veľmi dôležité víťazstvo, zápas prvého s druhým je vždy plný emócií. Vážim si prácu Žiliny, poznám kvality ich hráčov, mal som prirodzený rešpekt v dobrom zmysle slova. Nehrali sme moc dobre v príprave, dnes sme však podali výborný výkon. Toto mužstvo, keď je koncentrované a je dobre psychicky a takticky pripravené na zápas, tak si dovolím povedať, že v lige nemá súpera. Som rád za výkon, za jednoznačné víťazstvo a gratulujem hráčom. Je to výborný prvý krok do jarných bojov,“ prezradil po zápase tréner Vladimír Weiss starší.

Skvelý vstup belasých do jarnej časti sezóny poznačilo len zranenie brankára Milana Borjana, ktorý sa zranil vo vzdušnom súboji s Patrikom Leitnerom. Kanadský reprezentant sa zvíjal v bolestiach a skončil v nemocnici.

„Milan išiel na kontrolu do nemocnice. Bol pri vedomí, chvíľku som s ním komunikoval. Verím, že to nebude nič vážne. Niečo s chrbtom, nemám ešte výsledok,“ prezradil tréner Weiss starší.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk