V obkolesení hazardu a luxusu: Slafkovský si užíval v kasíne!

Poriadne si to užili a navyše pre dobrú vec! Zámorské médiá obleteli správy o nezabudnuteľnom večere v montrealskom kasíne, kde sa hviezdy ...
  • Zdroj: ig/CanadiensMontrea

Poriadne si to užili a navyše pre dobrú vec! Zámorské médiá obleteli správy o nezabudnuteľnom večere v montrealskom kasíne, kde sa hviezdy tímu Canadiens zišli na charitatívnej akcii pre deti.

Jednou z výrazných zaujímavostí bola aj prítomnosť nášho Juraja Slafkovského (19), ktorý nezmeškal príležitosť ukázať svoj jedinečný štýl.

FOTOGALÉRIA: Juraj Slafkovský

Počas nablýskaného večera plného luxusu a hazardu sa Slafkovský predstavil v očarujúcom obleku, ktorý dopĺňala veľká biela ruža pripnutá na jeho saku. Výber jeho oblečenia, ale aj ulízaného účesu na hlave neunikol pozornosti fanúšikov, ktorí ho na sociálnych sieťach začali okamžite obdivovať.

Avšak čo ľudí na internete zaujalo ešte viac, bolo to, že zatiaľ čo mnohí Jurajovi spoluhráči dorazili na akciu so sprievodom - či už s priateľkami, alebo manželkami - Slafkovský prišiel len s jednoduchou fľašou vody. Či už však dorazil s fľašou vody, alebo so šťastím na svojej strane, jedno je isté - Juraj Slafkovský vždy vie, ako urobiť dojem a stať sa okamžite stredobodom pozornosti na každej udalosti!

Šéf hokejového zväzu Miroslav Šatan.
Šatan opäť ozvučil výbušnú tému: Tu sú dôvody, prečo pôjdu hráči z KHL na MS! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});