Šatan prehovoril o hráčoch z KHL: TOTO je jasný signál!

Slovenská hokejová reprezentácia má za sebou vydarený dvojzápas vo Zvolene. Mužstvo Craiga Ramsayho zvládlo obe previerky proti Nemecku, ...
  • Zdroj: SITA

Slovenská hokejová reprezentácia má za sebou vydarený dvojzápas vo Zvolene. Mužstvo Craiga Ramsayho zvládlo obe previerky proti Nemecku, keď na stredajšiu výhru 5:2 nadviazalo štvrtkovým víťazstvom 4:3 po predĺžení.

Prezidenta Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Miroslava Šatana potešil prístup piatich debutantov, ako aj celkový prejav tímov v oboch dueloch.

FOTOGALÉRIA: Slovensko - Nemecko

"My sa tešíme, že tu bolo veľa hráčov, ktorí obliekli prvýkrát reprezentačný dres. Niektorí dali svoj prvý gól, to sú pozitívne veci. K tomu plný dom vo Zvolene, kde sme dlho neboli. Samozrejme, víťazstvá potešia. Boli to vydarené dva dni a myslím si, že chlapci aj tréneri pôjdu domov spokojní," uviedol Šatan po druhom vystúpení Slovákov pod Pustým hradom.

Mladý slovenský výber dokázal vo viacerých úsekoch oboch stretnutí prevyšovať Nemcov, pričom o góly sa zaslúžilo deväť rôznych strelcov. "Vo včerajšom zápase sa nemecká hradba zrútila až v tretej tretine. Mali sme veľa šancí, boli sme aktívni a gólov mohlo byť aj viac. Som však rád, že včera aj dnes sme nejaké dali a rovnomerne sa to rozložilo," povedal šéf slovenského hokeja, ktorého potešili aj piati nováčikovia, ktorí sa ihneď zžili s hernou filozofiou mužstva.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});