Nadšenie formulového sveta rozhodne nezdieľa: Ako zareagovala hviezda Ferrari na prestup Hamiltona?

Fanúšikov Formuly 1 nedávno zaskočila správa o prestupe hviezdneho Lewisa Hamiltona (39) z Mercedesu do konkurenčného Ferrari, ktorého ...
  • Zdroj: Northfoto

Fanúšikov Formuly 1 nedávno zaskočila správa o prestupe hviezdneho Lewisa Hamiltona (39) z Mercedesu do konkurenčného Ferrari, ktorého farby bude hájiť od ročníka 2025. Na veľkú novinku už údajne zareagoval aj súčasný jazdec stajne z Maranella Charles Leclerc (26). Príchod nového tímového kolegu sa mu podľa všetkého príliš nepozdáva.

FOTOGALÉRIA: Charles Leclerc

Angažovanie sedemnásobného šampióna vyvolalo množstvo reakcií. K veľkej bombe sa údajne vyjadril už aj talentovaný monacký pilot, ktorý sa s Hamiltonom bude biť o post tzv. tímovej jednotky.

Podľa informácii portálu Sport Bible a ďalších médií však z tohto kroku svojho zamestnávateľa nie je rodák z Monte Carla veľmi nadšený.  Horúca novinka ho údajne sklamala a šokovala, a to aj z toho dôvodu, že o celej veci nemal vôbec žiadne tušenie. Navyše približne celý prestup sa zomlel len týždeň po tom, čo sa s Ferrari dohodol na predĺžení zmluvy.

Lewis Hamilton šokujúco prestúpil z Mercedesu k veľkému rivalovi z Ferrari.
Prestupová bomba vo svete F1! Hamilton mieri k veľkému rivalovi Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});